Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καταραμένη φτώχεια: Η αγορά 300.000 ευρώ Ματέο Παντζόπουλου και Ελένης Μενεγάκη που εξοργίζει!

Τα σχόλια δικά σας!

26 Σεπτεμβρίου 2020 10:05
Καταραμένη φτώχεια: Η αγορά 300.000 ευρώ Ματέο Παντζόπουλου και Ελένης Μενεγάκη που εξοργίζει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο φουσκωτό σκάφος έχουν η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλος. Το ζευγάρι, το αγόρασε για να κάνει με άνεση διάφορες καλοκαιρινές εξορμήσεις. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών μάλιστα κοστίζει καινούργιο περίπου 300.000 €, όπως γράφει δημοσίευμα του Iefimerida.gr!

Μαζί ωστόσο, με τις δύο μηχανές “Yamaha” τριακοσίων ίππων. Ένα πολύ ασφαλές φουσκωτό, το οποίο είναι ικανό να διανύσει μεγάλες αποστάσεις, μεταξύ άλλων, ακόμα μεγαλύτερες από το Αθήνα - Αίγινα, όπου τους είχε «τσακώσει» ο φακός το 2017.

Ζωάρα: Φεύγουν άρον άρον από την Άνδρο Ματέο Παντζόπουλος - Ελένη Μενεγάκη: Το ερωτικό ταξίδι που θα ζήλευε και η... Ωνάση!

Το ζευγάρι συνηθίζει να κάνει διάφορες εξορμήσεις με το συγκεκριμένο σκάφος σε διάφορα νησιά, μαζί με τα 4 παιδιά. Δεν είναι μάλιστα,. λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει όλους μαζί. Η Ελένη, είχε και ένα ατύχημα όταν πήγε να ανέβει.

Την "έστρωσε" ο Ματέο Παντζόπουλος: Με γαλότσες και τζιν σορτσάκι η Ελένη Μενεγάκη φυτεύει λαχανικά!

Στην Άνδρο ταξίδεψε η Ελένη Μενεγάκη, όπου θα περάσει το Σαββατοκύριακο της με την οικογένεια της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μας έδειξε τον κήπο που έχει στο σπίτι της στο Onar, ποζάροντας με γαλότσες και τζιν σορτσάκι να φυτεύει λαχανικά.

Η Ελένη τώρα που είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις, λατρεύει στην πανέμορφη Άνδρο, όπου είναι ο επίγειος παράδεισος της με τον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο.

Μετά από ένα τέλειο καλοκαίρι στο νησί, μπορεί να ... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Ματέο Παντζόπουλος: Το οικογενειακό μυστικό που λίγοι γνώριζαν - Δε φαντάζεστε

Λίγοι γνώριζαν ένα οικογενειακό μυστικό του Ματέο Παντζόπουλου, το οποίο έγινε γνωστό το 2016, μέσα από ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας.

Μπορεί να έχουν γραφτεί πολλά για την σχέση και το γάμο του με την αγαπημένη παρουσιάστρια, ωστόσο δε γνωρίζουμε πολλά για τη δική του ζωή. Ένα ωστόσο... μυστικό που αφορούσε την περιουσία του, είχε γίνει γνωστό. Σύμφωνα με... διαβάστε περισσότερα για τον Ματέο Παντζόπουλο στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share