Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νίκος Καρβέλας: Ξανά ερωτευμένος! Στην αγκαλιά της νέας του συντρόφου

Δεν το κρύβει!

25 Σεπτεμβρίου 2020 14:38
Νίκος Καρβέλας: Ξανά ερωτευμένος! Στην αγκαλιά της νέας του συντρόφου

Τέσσερα χρόνια μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού του από την παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, ο Νίκος Καρβέλας είναι ξανά ερωτευμένος!

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός, ο οποίος έχει απασχολήσει τα μέσα με τις σχέσεις του με διάσημες Ελληνίδες όπως η Άννα Βίσση και η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου φαίνεται πως έχει βρει την προσωπική ευτυχία στο πλευρό μιας νέας και πολύ γοητευτικής κυρίας!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πριν μερικούς μήνες, τον Νίκο Καρβέλα να περπατά αγκαλιά με τη νέα του σύντροφο στους δρόμους της Θεσσαλονίκης!

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, δεν χωρά καμιά αμφιβολία πως ο 68χρονος καλλιτέχνης είναι ξανά ευτυχισμένος με νέα γυναίκα στο πλευρό του…

Νίκησε την μάχη με τα ναρκωτικά το κορίτσι του Νίκου Καρβέλα!

Είναι και οι δύο κόρες διάσημων μανάδων. Στο παρελθόν αντιμετώπισαν προβλήματα εθισμού, μίλησαν δημόσια γι’ αυτά, πάλεψαν με τους δαίμονές τους και βγήκαν νικήτριες. Ή, μάλλον, νηφάλιες και «καθαρές», όπως δηλώνουν πλέον με υπερηφάνεια τόσο η Σοφία Καρβέλα όσο και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Ήταν 9 Σεπτεμβρίου 2008 όταν η κόρη της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα πήρε την απόφαση να κόψει οριστικά το αλκοόλ. Η Σοφία έχει μιλήσει και στο παρελθόν, μέσα από τα social media, για το πρόβλημα που αντιμετώπισε για ένα χρονικό διάστημα, αλλά και για τις κρίσεις πανικού που αυτό της προκάλεσε. Προχθές η ίδια συμπλήρωσε 12 χρόνια νηφαλιότητας και το ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Instagram. «Σήμερα κλείνω 12 χρόνια νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επέζησα από το lockdown (και ό,τι αυτό συνεπάγεται) χωρίς ένα ποτό (ή και περισσότερα), χωρίς να με συλλάβουν για κάποια επίθεση, αλλά και ξεκινώντας τη δική μου εταιρία» έγραψε στην ανάρτησή της και πρόσθεσε: «Είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους στη ζωή μου που μου έδειξαν ότι μπορώ να τα καταφέρω και στέλνω την αγάπη μου σε όσους αγωνίζονται ακόμα».

Η κόρη της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, από την άλλη μεριά, μετράει πλέον 17 χρόνια «καθαρή» από τις τοξικές ουσίες κι έχει μιλήσει αρκετές φορές για τον αγώνα που έδωσε στο παρελθόν. Με μια μακροσκελή ανάρτησή της στα social media προχθές το βράδυ, η Μαρία Ελένη θέλησε να στείλει ένα νέο μήνυμα κατά των ναρκωτικών. «Ζήσε μια Ζωή καθαρή. Ζήσε μια Ζωή αληθινή. Δεν χρειαζόμαστε πολλά. 17 χρόνια τώρα με ανακαλύπτω, με βελτιώνω, με ορίζω. Μπορεί, αν δεν έμπλεκα, να είχα άλλη πορεία. Αλλά θα είχα την ίδια σοφία; Θα είχα τις ίδιες ευαισθησίες; Θα είχα μάθει τόσα για τη Ζωή, για τη διατροφή, για την κίνηση…;» αναρωτιέται, προφανώς ρητορικά, και συνεχίζει: «Η Ζωή που έχω διαλέξει είναι μοναχική. Δεν μπορείς να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που πίνουν είτε αλκοόλ είτε κάνουν ναρκωτικά. Δυστυχώς, οι περισσότεροι κάτι κάνουν. Δυστυχώς, δεν είσαι “in” αν δεν κάνεις… Πλήττω με τέτοιες διακρίσεις. Δεν πίνω, αλλά κάνω κέφι! Αλλά δεν θα βγω όπως έβγαινα παλιά… Κι αυτό όχι γιατί μεγαλώνω… Αλλά γιατί θέλω ουσία… Η ουσία είναι να ξυπνάω το πρωί, να είμαι ευγνώμων, να περπατάω, να κάνω διαλογισμό, να κολυμπάω (ναι, και τον χειμώνα!), να οργανώνω τη μέρα μου, να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, να μην ενοχλώ κανέναν, να μιλάω σωστά, να επικοινωνώ σωστά, να γελάω, να διαφωνώ, να ηρεμώ, να ζω στη φύση, να διαβάζω, να ακούω μουσική, να βλέπω ντοκιμαντέρ, να χορεύω (χωρίς σταγόνα αλκοόλ!), να ακούω…».

Στη συνέχεια της ανάρτησής της η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αναφέρει πως αυτά τα 17 χρόνια, «καθαρίζοντας» από παρέες και ουσίες, άρχιζε πολλές φορές να κάνει κάτι επαγγελματικά, αλλά το σταματούσε, γιατί δεν είχε μάθει να ολοκληρώνει πράγματα, γεγονός που την έκανε να αλλάζει συνεχώς δραστηριότητες. «Και μέσα στο χάσιμο των ναρκωτικών και όλης αυτής της Ζωής, δεν έμαθα να έχω στόχους… Άργησα να βάζω στόχους. Από το 2014, που έκανα κάποιες παραγωγές στο θέατρο και έπαιξα, έμαθα να βάζω και να ολοκληρώνω τους στόχους μου. Το χάος μόνο σε εμένα έκανε κακό. Με διέλυε. Με κούραζε. Το γύρισα. Το έκανα ισορροπία» τονίζει και εύχεται σε ανθρώπους με εξαρτήσεις να ξεφύγουν και να αρχίσουν να ζουν!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share