Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Μετά από 10 χρόνια είναι λογικό...": Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για τον... χωρισμό της από την Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Μίλησε ανοικτά!

25 Σεπτεμβρίου 2020 13:37
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που είχαν βγει κατά καιρούς για την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννης, όπου έγραφαν πως χωρίζουν έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας. Ωστόσο, ο τραγουδιστής στην τελευταία του συνέντευξη έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση διαψεύδοντας τα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αναφέρθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του μιλώντας το 2019 στο περιοδικό People.

«Είμαστε οικογένεια, άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα χρόνια σημαίνει ότι τον αγαπάς». Όσο για τις φήμες του μεγάλου χωρισμού που κυκλοφορούν, ο τραγουδιστής εξήγησε: «Πραγματικά δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα»

Κι αν νομίζεις πως ο Μιχάλης δεν ζηλεύει τη Ζέτα, κάνεις λάθος. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Η ζήλεια στη ζωή είναι σαν τη ζάχαρη, η μεγάλη δόση βλάπτει, την χρησιμοποιώ αλλά σε μικρές δόσεις».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλουν να την προστατεύσουν, κάτι που έχουν καταφέρει πολύ καλά και παραμένουν μέχρι σήμερα πολύ ερωτευμένοι.

Χωρισμός για Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη; Η αφοπλιστική απάντηση του τραγουδιστή

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που είχαν βγει κατά καιρούς για την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννης, όπου έγραφαν πως χωρίζουν έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας. Ωστόσο, ο τραγουδιστής στην τελευταία του συνέντευξη έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση.

"Είμαστε οικογένεια, άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα χρόνια σημαίνει ότι τον... διαβάστε περισσότερα για Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share