Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Αυτές οι φωτογραφίες τους «καίνε» - Χωρίζει το ζευγάρι;

Τι συμβαίνει;

25 Σεπτεμβρίου 2020 10:57
Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Αυτές οι φωτογραφίες τους «καίνε» - Χωρίζει το ζευγάρι;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι συνέβη ανάμεσα στην Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή κατά τη διάρκεια βόλτας τους σε εμπορικό κέντρο;

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε το ζευγάρι να κάνει τα ψώνια του σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όμως όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες το ζευγάρι δεν ήταν και τόσο ευδιάθετο. Φαίνεται πως είναι νευριασμένο! Άραγε για ποιο λόγο;

Αρχικά, φάνηκε η Έλενα και ο Μάρκος να έχουν μία έντονη συζήτηση, άλλωστε τα σενάρια χωρισμού είναι πολλά, όμως όταν αντιλήφθηκαν τον παπαράτσι, σταμάτησαν την κουβέντα τους, χαλάρωσαν και έδειχναν χαρούμενοι και χαμογελαστοί!

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

«Μεταμορφώθηκε» ο Μάρκος Σεφερλής - Δεν πίστευε στα μάτια της ούτε η Έλενα Τσαβαλιά

Ούτε η Έλενα Τσαβαλιά δεν πίστευε στα μάτια της με την εικόνα του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος «μεταμορφώθηκε» και εμφανίστηκε αγνώριστος, σε σύγκριση με όσα έχουμε συνηθίσει από τον ίδιο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποτελεί πάντοτε μια υπέροχη πηγή χιούμορ και, στο πλαίσιο αυτό, δε σταματά να μας εκπλήσσει με τις «μεταμορφώσεις» του, οι οποίες ορισμένες φορές μας αφήνουν πραγματικά άφωνους, ενώ ακόμη και η αγαπημένη σύζυγός του, με την οποία σημείωσε μια απόλυτη ανατροπή τελευταία, δύσκολα θα μπορούσε να τον αναγνωρίσει.

Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, λοιπόν, ο Σεφερλής εμφανίστηκε… Τρύφωνας Σαμαράς δίπλα στον ίδιο τον Τρύφωνα και είναι αλήθεια, ότι στο πρώτο πλάνο δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε ποιος είναι… ο πραγματικός. Στη συνέχεια, όμως, αποκαλύφθηκαν οι δύο, προσφέροντας άφθονο γέλιο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share