Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ασχολείται μαζί μου ένας…» - Άγρια «καρφιά» στον Λάκη Λαζόπουλο

Ποια γυναίκα από το παρελθόν του επιτέθηκε ξανά;

24 Σεπτεμβρίου 2020 15:27
«Ασχολείται μαζί μου ένας…» - Άγρια «καρφιά» στον Λάκη Λαζόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγρια «καρφιά» δέχθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος, που πρόσφατα είχε βρεθεί εκτός εαυτού, με μια γυναίκα, η οποία είχε ανοίξει τρομερή κόντρα μαζί του στο παρελθόν, να αφήνει ξανά… μπηχτές σε μια τελευταία της συνέντευξη.

Ο λόγος γίνεται για την Έφη Σαρρή, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και αναφέρθηκε στον ηθοποιό και παρουσιαστή, με αφορμή μια ατάκη ενός… έτερου Λάκη, με τον Γαβαλά να κάνει λόγο για την «καλή Σαρρή των 90’s».

Η δημοσιογράφος του Open της ζήτησε να μην φοβηθεί και πως δε θα τη ρωτήσει για τον Λαζόπουλο, αλλά η Σαρρή δεν έχασε την ευκαιρία της, λέγοντας πως η υπόθεση αυτή είναι ρετρό και βαρετή. Πρόσθεσε, δε, ότι για ακόμη μια φορά ένας… Λάκης ασχολείται μαζί της και τη σχολιάζει.

Λάκης Λαζόπουλος: Δεν άντεξε μπροστά στις κάμερες και "κατέρρευσε"!

Στην κάμερα της εκπομπής Love it, του ΣΚΑΙ, μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος και κατέρρευσε συναισθηματικά αναφερόμενος στο αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση ή όχι.

«Η απόφαση για να υπάρχει αυτού του είδους το γέλιο, αφορά τους ανθρώπους που ηγούνται στα κανάλια, δεν είναι δικό μου το κανάλι να ανοίξω την πόρτα και να μπω», είπε.

Συγκινημένος ο Λάκης Λαζόπουλος, όταν η ... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share