Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ο Φίλιππος Μιχόπουλος δέχθηκε ισχυρό σοκ επειδή…» - Αποκάλυψη από την Αθηνά Οικονομάκου

Όλα όσα είπε η ηθοποιός

24 Σεπτεμβρίου 2020 15:06
«Ο Φίλιππος Μιχόπουλος δέχθηκε ισχυρό σοκ επειδή…» - Αποκάλυψη από την Αθηνά Οικονομάκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αποκάλυψη προχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μίλησε για τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τη σχέση τους, εξηγώντας το λόγο, που είχε δεχθεί στην αρχή ένα ισχυρό σοκ.

Οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους από το 2013 και μέχρι σήμερα δείχνουν κάθε μέρα και πιο ερωτευμένοι, έχοντας ένα παιδί, τον Μάξιμο. Η ίδια, μάλιστα, δεν έκρυψε την επιθυμία της για ένα δεύτερο παιδί, με το ζευγάρι να είναι δεσμευμένο με τα ιερά δεσμά του γάμου από το 2017 πολιτικά και το 2018 θρησκευτικά.

Υπήρχε και κάτι, όμως, που στην αρχή έκανε τον Φίλιππο Μιχόπουλο να σοκαριστεί και η Αθηνά Οικονομάκου, που πρόσφατα προχώρησε σε μια δραματική έκκληση, το μοιράστηκε στην εκπομπή «Pop Up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Αυτό, σύμφωνα με την ίδια, είχε σχέση με την ξαφνική δημοσιότητα που απέκτησε.

Όπως αναφέρει η Οικονομάκου, ο Μιχόπουλος δέχθηκε ισχυρό σοκ από αυτή τη δημοσιότητα, κάτι που μάλιστα δεν του άρεσε. Παράλληλα, όμως, η ίδια επιχειρεί, όπως επεσήμανε, να μην τραβά τα φώτα για λανθασμένους λόγους, όπως για την προσωπική της ζωή και το παιδί της, επικεντρώνοντας την προσοχή σε όσα κάνει ως ηθοποιός, ή ως επιχειρηματίας.

Έκανε την ανακοίνωση η Αθηνά Οικονομάκου

Κορίτσια τρέξτε γιατί πριν λίγες ώρες η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την πιο σούπερ και αναπάντεχη ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Για την ακρίβεια μέσα από τα instastories της ανακοίνωσε πως... διαβάστε την ανακοίνωση της Αθηνάς Οικονομάκου στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share