Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ στη βασιλική οικογένεια: Ο Βασιλιάς ήθελε να παντρευτεί την ερωμένη του!

Τρομερές αποκαλύψεις στο φως

24 Σεπτεμβρίου 2020 14:07
Σοκ στη βασιλική οικογένεια: Ο Βασιλιάς ήθελε να παντρευτεί την ερωμένη του!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ φέρνουν οι διαρκείς αποκαλύψεις στη βασιλική οικογένεια, με τον Βασιλιά να θέλει να παντρευτεί την ερωμένη του και να την ζητά σε γάμο μπροστά στον πατέρα της.

Στην Ισπανία, συγκεκριμένα, η κοινωνία της χώρας καθημερινά παρακολουθεί εμβρόντητη τις εξελίξεις γύρω από τον απελθόντα μονάρχη, με τον Χουάν Κάρλος να μη συμμετέχει μόνο σε οικονομικές απάτες, αλλά να εμπλέκει μέσα σε αυτές και την ερωμένη του, με την ίδια να κάνει αναφορά και σε πρόταση γάμου.

Το όνομα της Κορίνα Σάιν-Βιτγκενστάιν βρέθηκε, πρόσφατα, στην υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος, όπου αναφέρεται πως ο Χουάν Κάρλος είχε παράνομα κέρδη ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, με αποτέλεσμα ο νυν Βασιλιάς, Φελίπε, να αποκηρύξει την κληρονομιά του και να σταματήσει την ετήσια επιχορήγηση προς τον ίδιο από το κράτος.

Η σχέση μεταξύ των δύο είχε αποκαλυφθεί το 2012, αν και φαίνεται πως η ιστορία είχε αρχίσει αρκετά χρόνια νωρίτερα. Με βάση τους ισχυρισμούς της Βιτγκενστάιν, ο Χουάν Κάρλος τη ζήτησε σε γάμο στις αρχές του 2009. «Νόμιζα στην αρχή, ότι κάνει πλάκα, αλλά το εννοούσε, αν και ποτέ δε θα μπορούσε επικυρωθεί η σχέση μας», επισημαίνει η ίδια, με τον Χουάν Κάρλος τότε να την επισκέπτεται στην οικία της στη Γερμανία.

Η σύνδεσή της με τον Ισπανό Βασιλιά, πάντως, έμελλε να την φέρει προ μεγάλων μπλεξιμάτων, καθώς κατηγορείται επίσης για τη διαβόητη υπόθεση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Η ίδια υποστηρίζει στις δηλώσεις της, ότι αυτό γίνεται με σκοπό να «πληγωθούν» η ίδια και η μοναρχία, αρνούμενη κάθε κατηγορία εναντίον της.

Παράλληλα, όμως, δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια της για την αποχώρηση του Χουάν Κάρλος από την χώρα, τη στιγμή που υφίσταται μια τόσο μεγάλη κρίση στην οικογένειά του. Θεωρεί, ότι θα έπρεπε να υπάρξει ενότητα. Αναφορικά με την υπόθεση για την οποία συζητάμε, πάντως, οι εκτιμήσεις από την Ισπανία αναφέρουν, ότι αν η ίδια βρεθεί σε δύσκολη θέση, τότε θα… τραβήξει κι άλλους μαζί της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share