Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Λίτσα Πατέρα: Αυτός είναι ο γοητευτικός γκριζομάλλης σύντροφός της!

Τρελά ερωτευμένη η αστρολόγος!

24 Σεπτεμβρίου 2020 08:47
Λίτσα Πατέρα: Αυτός είναι ο γοητευτικός γκριζομάλλης σύντροφός της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αστρολόγος που έχει συνδέσει το όνομά της με την ιδιωτική τηλεόραση, τις μεγάλες επιτυχίες και την πρωινή ζώνη από τη γέννησή της δεν είναι μόνη!

Η Λίτσα Πατέρα, που μας έχει προειδοποιήσει για δύσκολη εβδομάδα, μπορεί να έχει μιλήσει για τον γάμο της, τον χωρισμό της, να έχει φωτογραφηθεί με τους γιους της, να μιλάει για τα εγγόνια της, αλλά ουσιαστικά δεν μιλάει ποτέ για την προσωπική της ζωή.

Προφανώς αυτή είναι και η απόδειξη ότι η σχέση της είναι επιτυχημένη και δεν έχει ανάγκη από προβολή.

Σε παλαιότερο κάλεσμα η Λίτσα Πατέρα εμφανίστηκε με ένα γοητευτικό γκριζομάλλη άντρα, ο οποίος είναι ο σύντροφός της εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις μπροστά στα φλας και τις κάμερες, για αυτό και το πρόσωπό του δεν είναι γνωστό για το ευρύ κοινό.

Ο Γιώργος, όπως είναι το όνομά του είναι το alter ego της αστρολόγου και είναι ναυπηγός. Μπορεί η σχέση τους να χρονολογείται, αλλά οι δυο τους δεν έμειναν ποτέ συστηματικά στο ίδιο σπίτι.

Σίγουρα, η Λίτσα Πατέρα δεν… μιλάει μόνο με τα άστρα, αλλά ξέρει και το μυστικό της ευτυχίας που κρατάει.

Απρόσμενη ανατροπή για όλα τα ζώδια - Η πρόβλεψη «βόμβα» της Λίτσας Πατέρα

«Βόμβα» ρίχνει η Λίτσα Πατέρα με πρόβλεψή της για όλα τα ζώδια, καθώς επισημαίνει μέσω του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, ότι μπορούν να αλλάξουν όλα παρά τις αρνητικές ειδήσεις που υπάρχουν γύρω μας, ενώ η Άση Μπήλιου αναφέρει ποια ζώδια ευνοούνται αυτές τις μέρες.

Η έμπειρη αστρολόγος αναφέρει, ότι η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια αισιοδοξία και μια πεποίθηση πως όλα θα αλλάξουν, κάτι που πρέπει να επικρατήσει έναντι της κακής όψης του Ερμή, που βρίσκεται στο Ζυγό, εξαιτίας του Κρόνου, η οποία μας «σπρώχνει» στο να τα βλέπουμε όλα «μαύρα».

Δείτε τις προβλέψεις της στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share