Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαράς ευαγγέλια στη βασιλική οικογένεια: Η ξεχωριστή κίνηση της Βασίλισσας

Έκανε τη διαφορά για ακόμη μια φορά

23 Σεπτεμβρίου 2020 14:46
Χαράς ευαγγέλια στη βασιλική οικογένεια: Η ξεχωριστή κίνηση της Βασίλισσας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαράς ευαγγέλια για τη βασιλική οικογένεια και όχι μόνο φέρνει η ξεχωριστή κίνηση της Βασίλισσας, η οποία ποτέ δε σταματά να είναι δραστήρια, με πράξεις μάλιστα που έχουν ιδιαίτερο αντίκτυπο για το πώς πρέπει να ζούμε στην καθημερινότητά μας.

Η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας μπορεί να πέρασε όλο το καλοκαίρι στις Βαλεαρίδες Νήσους, την ώρα που μοιάζει να χωρίζει με τον Χουάν Κάρλος, και να ετοιμάζει την απόσυρσή της, αλλά στο τέλος του βρέθηκε στη Μάλαγα και όχι για τουριστικούς λόγους. Η Βασίλισσα συμμετείχε σε μια καμπάνια, η οποία αφορούσε την παγκόσμια ημέρα καθαριότητας των ακτών, πηγαίνοντας στην Costa del Sol, προκειμένου να μαζέψει τα απόβλητα που υπήρχαν στην παραλία, είτε πλαστικά είτε άλλα οργανικά, παρουσία εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Σοφία έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και αποθέωση από το κοινό, μιας και παρά τις αποκαλύψεις των σκανδάλων του Βασιλιά Χουάν Κάρλος, είναι πάντοτε αγαπητή στους Ισπανούς. Η ίδια, για ακόμη μια φορά ανταποκρίθηκε στην αγάπη τους με μια πράξη άκρως συμβολική, δείχνοντας την οικολογική της ευαισθητοποίηση. Πρόκειται, άλλωστε, για τον συνεχόμενο τρίτο χρόνο, όπου συμμετέχει ενεργά σε δράσεις για καθαρισμό των ακτών, προκειμένου να στείλει μήνυμα εναντίον της μόλυνσης του οικοσυστήματος, που έχει φυσικά αρνητικές συνέπειες στην χλωρίδα και την πανίδα.

Η ίδια, άλλωστε, πρόσφατα συμμετείχε στην απελευθέρωση μιας θαλάσσιας χελώνας, την οποία είχε ονομάσει Υπατία. Σκοπός της Βασίλισσας Σοφίας δεν είναι άλλος, από την κατανόηση της ανάγκης, που έχει πια από εμάς ο πλανήτης, προκειμένου να τον διαφυλάξουμε, αναδεικνυόμενη σε ένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας με τη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση στο εν λόγω ζήτημα.

Αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό της βασιλικής οικογένειας: Η Σοφία μίλησε για την έκτρωση

Σοκ έχει φέρει στη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού, με τη Βασίλισσα Σοφία να μιλά για μια έκτρωση, που απασχόλησε το παλάτι.

Η Βασίλισσα Σοφία πάντοτε ήταν προστατευτική με τα τρία παιδιά, που απέκτησε με τον Βασιλιά Χουάν Κάρλος, τον Φελίπε, την Ελένα και την Κριστίνα, αν και όλοι ανέφεραν στην Ισπανία πως... αγαπημένο παιδί ήταν ο νυν Βασιλιάς και ίσως για αυτό το λόγο.

Σε κάθε περίπτωση, το άτομο με τη λιγότερη τύχη ήταν μάλλον η Ελένα, με την ίδια να είναι πάντοτε θεωρητικά διακριτική με τη ζωή της, αλλά αυτό είναι ίσως σημάδι άσχημων περιστατικών με την ίδια. Σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες», είχαν σχέση με ναρκωτικά, εκτρώσεις και προβλήματα ψυχολογικά που έχει αντιμετωπίσει.

Η βασιλική οικογένεια επιχειρούσε πάντοτε, βέβαια, να «καθαρίσει» από οποιαδήποτε άσχημη φήμη, αν και στο τέλος έγινε το μεγάλο σκάνδαλο με τον Χουάν Κάρλος, ήτοι τον ίδιο το Βασιλιά, με την υπόθεση αυτή μάλιστα να έχει φέρει τον φόβο στη γυναίκα του. Η Ελένα αποδείχθηκε από την πλευρά της, δηλαδή, πιο αξιοπρεπής από τον πατέρα της.

«Πέρα από το γεγονός, ότι δεν ήταν εύκολα προσεγγίσιμη, η βασιλική οικογένεια είχε αποφασίσει να μην αξιοποιήσει τις υπηρεσίες της, όπως έκανε και με την Κριστίνα», αναφέρει σε σχετικό της άρθρο η Πιλάρ Έϊρε, με μια άλλη φήμη να αναφέρει πως ο Χουάν Κάρλος δεν την εμπιστευόταν, επειδή είχε νευρολογικά προβλήματα.

«Η κόρη μου δεν είναι σε κατάσταση να μπορέσει να διοικήσει», φαινόταν να λέει σε κύκλους του παλατιού ο Βασιλιάς, με αποτέλεσμα να αλλάξει το Σίνταγμα και να αναγκάσει την Ελένα, που δέχθηκε τέτοια απόρριψη, να πάει σε ψυχολόγο.

Αυτός ήταν, βέβαια, ο ένας λόγος που ζήτησε παρακολούθηση, με τον άλλο να αποτελεί πως δεν ήταν ερωτευμένη με τον πρώην της σύζυγο, Χάιμε, αναζητώντας μια αληθινή αγάπη. Μαζί του, βέβαια, έχει δύο παιδιά, ενώ φαίνεται πως έχασε ένα τρίτο, κάτι που φαινόταν να αποτελεί μυστικό στη βασιλική οικογένεια. Με την επέμβαση της Σοφίας, όμως, το μήνυμα εστάλη στον Τύπο, ότι κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share