Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός στο Buckingham: Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι έκαναν την κίνηση που έφερε «σεισμό» στο παλάτι

Συμμετέχουν ενεργά στις εκλογές των ΗΠΑ

23 Σεπτεμβρίου 2020 14:13
Χαμός στο Buckingham: Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι έκαναν την κίνηση που έφερε «σεισμό» στο παλάτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σεισμό» στο Buckingham έφερε η κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, με το ζευγάρι να προχωρά σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του πληθυσμού των ΗΠΑ.

Οι δυο τους, μετά την παραίτησή τους, δεν ασχολούνται πια με τις υποθέσεις του παλατιού, αλλά αντιθέτως ενδιαφέρονται για τις αμερικανικές εκλογές, ζώντας σήμερα στο Λος Άντζελες, με τη Μέγκαν να δημιουργεί ένα βίντεο με αφορμή την κρίσιμη 3η Νοεμβρίου, όταν και θα αναμετρηθούν οι Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν, με τον Χάρι να εισέρχεται επίσης στο πλάνο.

Το βίντεο πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού «Time», στο πλαίσιο της ανάδειξης των 100 παγκοσμίων προσωπικοτήτων με τη μεγαλύτερη επιρροή και οι πρώην Σάσεξ συμπεριλαμβάνονται σε αυτές, ενώ πρόσφατα πέτυχαν μια ιστορική συμφωνία. Οι δυο τους κάθονται σε ένα παγκάκι, στο εν λόγω ντοκουμέντο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για τις πιο κρίσιμες εκλογές της ζωής των πολιτών των ΗΠΑ, ενώ προσθέτουν πως η φωνή του λαού πρέπει να ακουστεί.

Αυτά ήταν τα λόγια της Μέγκαν, με τον Χάρι να ακολουθεί και το ζεύγος, μάλλον, να στρέφεται εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Χάρι, άλλωστε, είπε χαρακτηριστικά πως πρέπει να σταματήσουν οι λόγοι μίσους και ο ίδιος ο λαός πρέπει να τους απορρίψει. Η σύζυγός του ξαναπήρε το λόγο και υπογράμμισε, ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή στον τρόπο, που ο ένας βλέπει τον άλλο. Ο Χάρι συμφώνησε και επαύξησε, ότι για να γίνει αυτό, οφείλουμε να δράσουμε και όχι μόνο να σκεφτόμαστε.

«Σεισμός» στο Buckingham: Η επιθυμία της Μέγκαν Μαρκλ που... τάραξε τα νερά

«Σεισμό» είχε φέρει στο Buckingham η επιθυμία της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είχε ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στο παλάτι, τον καιρό όπου βρισκόταν εκεί, μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Η επιθυμία της Αμερικανίδας είχε σχέση με τον γιο τους, Άρτσι, με την ίδια να έχει τονίσει πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση η βάπτισή του να προβληθεί δημοσίως. Ο λόγος ήταν, ότι θεωρούσε άδικες τις ουκ ολίγες σκληρές κριτικές εναντίον τους, κάτι που την έκανε να θέλει να προστατεύσει το παιδί της.

Κι αυτό συνέβη, τη στιγμή που η βάπτιση ενός νέου μωρού στη βασιλική οικογένεια αποτελεί λόγο για έλευση... λεγεώνων από δημοσιογράφους και φωτογράφους. Το ζευγάρι, όμως, ήταν αρκετά απογοητευμένο και στις 6 Ιουλίου 2019 δεν έδωσαν καμία δυνατότητα πρόσβασης στις εικόνες της βάπτισης του Άρτσι, «σπάζοντας» έτσι την παράδοση.

Σε αντίθεση με άλλες εκδηλώσεις της οικογένειας, αυτή έγινε σε πολύ στενό κύκλο στο ιδιωτικό εκκλησάκι των Ουίντσορ, με περίπου 20 άτομα ως καλεσμένους. Σε εκείνη τη βάπτιση, ο Άρτσι φορούσε τα ίδια ρούχα με τα ξαδέλφια του.

Σχετικά με τη μη πρόσβαση σε δημοσιογράφους και φωτογράφους, η Μέγκαν είχε αναφέρει πως «δε σταματούσαν να με κρίνουν και ήθελαν να τους δώσω στο πιάτο τον γιο μου χωρίς καμία προστασία. Αυτό δεν είχε νόημα κι ας τολμήσουν να το πουν σε οποιαδήποτε άλλη μητέρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share