Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Σκουλός: Συνεχίζει να… μην τοποθετείται για την φωτογράφιση δίπλα στον άστεγο

Πότε θα μιλήσει για το θέμα;

23 Σεπτεμβρίου 2020 10:45
Δημήτρης Σκουλός: Συνεχίζει να… μην τοποθετείται για την φωτογράφιση δίπλα στον άστεγο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Δημήτρης Σκουλός έχει δει τις τελευταίες ώρες να έχει υπάρξει μια «χιονοστιβάδα» από σχόλια για την φωτογράφιση, που έκανε δίπλα σε άστεγο, με τον ίδιο όμως να μη διαλέγει ακόμη να τοποθετηθεί για το ζήτημα, έχοντας έρθει αυτή τη στιγμή σε πολύ δύσκολη θέση και περιμένοντας, ίσως την κατάλληλη στιγμή, όταν η σκόνη θα έχει πέσει.

Η σχετική φωτογραφία είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τον κριτή του GNTM να έρχεται, φυσικά, στο επίκεντρο της προσοχής και να συγκεντρώνει αρκετά «πυρά» από το κοινό περί ευαισθησίας, αν και ορισμένοι παρουσιαστές τον υπερασπίστηκαν, με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει στη σημερινή (23/9) εκπομπή της, ότι μπορεί να είναι κατά κύριο λόγο λάθος της παραγωγής, ενώ η Φαίη Σκορδά χθες (22/9) είχε επισημάνει, εν μέρει ορθώς, ότι ελάχιστοι συνάνθρωποί μας δείχνουν πραγματική ευαισθησία σε όσους έχουν ανάγκη.

Υπήρξαν και φωνές σαν του Γρηγόρη Γκουντάρα, ασφαλώς, ο οποίος αντέτεινε πως ο Σκουλός έχει τέτοιο μέγεθος, που θα μπορούσε να ζητήσει να μη γίνει σε εκείνο το σημείο και δίπλα στον άστεγο η φωτογράφιση. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα ατόπημα, για το οποίο ο φωτογράφος θα έπρεπε να έχει δώσει κάποια πειστική απάντηση και δεν το έχει κάνει ακόμη.

Μετά το τηλεφώνημα της Σκορδά, που… δεν τον βρήκε εύκαιρο, η κάμερα του Open τον περίμενε, χωρίς όμως εκείνος να σταματήσει να κάνει κάποια δήλωση. Κανείς δε γνωρίζει για ποιο λόγο έχει αποφασίσει να διατηρήσει… σιγήν ιχθύος, καθώς μπορεί να έχει στο μυαλό του να σχολιάσει το γεγονός εν ευθέτω χρόνω, αλλά όσο δεν τοποθετείται, τότε τόσο πιο δύσκολο το κάνει για τον εαυτό του, καθώς η πολιτική του μη σχολιασμού, που ακολουθεί προς το παρόν, είναι πολύ λογικό να ερμηνευθεί εναντίον του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share