Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ξανά με την «πρώην» του ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Ο φακός τον έπιασε με την...

23 Σεπτεμβρίου 2020 08:19
Ξανά με την «πρώην» του ο Σπύρος Παπαδόπουλος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την έκπληξη έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, με τον αγαπημένο ηθοποιό και παρουσιαστή να εντοπίζεται ξανά με την «πρώην» του και, μάλιστα, πολλά χρόνια μετά το μεταξύ τους «χωρισμό», που είχε προκαλεί στενοχώρια στο κοινό.

Ο ίδιος έχει γράψει τη δική του ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο, είτε μέσω των ερμηνειών του στην τηλεόραση και το θέατρο είτε μέσω της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», ενώ πρόσφατα απηύθυνε ένα δημόσιο «ευχαριστώ». Πολλοί, όμως, τον θυμούνται για τη σειρά «Οι απαράδεκτοι», όπου αρκετοί ηθοποιοί είχαν κάνει το «μπαμ», για να γίνουν πασίγνωστοι.

Τέτοια είναι η περίπτωση του Σπύρου Παπαδόπουλου με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Οι δυο τους υποκρίνονταν το ζευγάρι στη «θρυλική» σειρά του Mega και ο φακός… τους τσάκωσε 29 χρόνια μετά να ποζάρουν όλο χαρά.

Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν μαζί σε θεατρική παράσταση και δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί και να θυμηθούν τα παλιά, τηρώντας ασφαλώς και τα σχετικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Αγωνία για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Έκτακτη ανακοίνωση

Αγωνία υπάρχει για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με μια έκτακτη ανακοίνωση να δημοσιεύεται για τον ηθοποιό και παρουσιαστή, ο οποίος συνεχίζει να είναι δραστήριος και δε σταματά να επιδεικνύει το υποκριτικό του ταλέντο.

Αυτό συμβαίνει με την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό», η οποία έχει δημιουργήσει αίσθηση στο κοινό, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που σόκαρε πρόσφατα σε συνέντευξή του, να συμμετέχει σε αυτή. Το έργο αυτό, μάλιστα, είχε σηματοδοτήσει την επανέναρξη των θεάτρων μετά το lockdown, αλλά τώρα το κοινό πρέπει να τρέξει να προλάβει, αν θέλει να δει μια εκ των τελευταίων παραστάσεων.

Στο δυναμικό της παράστασης βρίσκονται τέσσερις ηθοποιοί διαφορετικής γενιάς, ο καθένας από τους οποίους πραγματοποιεί έναν προσωπικό υποκριτικό άθλο και όλοι μαζί συμπληρώνουν ένα από τα πιο καλοκουρδισμένα ερμηνευτικά ανσάμπλ που έχουμε απολαύσει στη σκηνή: ο Θανάσης Παπαγεωργίου και ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχουν πολύ ωραία χημεία μεταξύ τους ερμηνεύοντας τον Βλαντιμίρ και τον Εστραγκόν, ενώ ο Άρης Σερβετάλης και ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι αφοπλιστικοί στους ρόλους του Πότζο και του Λάκι, αντίστοιχα. Οι δύο τελευταίες παραστάσεις του «Περιμένοντας τον Γκοντό» θα δοθούν στο Ηρώδειο, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σήμερα και αύριο.

Αυτό σημαίνει, με λίγα λόγια, πως όσοι θέλουν να προλάβουν, έχουν μπροστά τους μόνο την αυριανή ημέρα, οφείλοντας να σπεύσουν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share