Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

«Μεταμορφώθηκε» ο Μάρκος Σεφερλής - Δεν πίστευε στα μάτια της ούτε η Έλενα Τσαβαλιά

Αγνώριστος ο ηθοποιός!

23 Σεπτεμβρίου 2020 07:44
«Μεταμορφώθηκε» ο Μάρκος Σεφερλής - Δεν πίστευε στα μάτια της ούτε η Έλενα Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ούτε η Έλενα Τσαβαλιά δεν πίστευε στα μάτια της με την εικόνα του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος «μεταμορφώθηκε» και εμφανίστηκε αγνώριστος, σε σύγκριση με όσα έχουμε συνηθίσει από τον ίδιο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποτελεί πάντοτε μια υπέροχη πηγή χιούμορ και, στο πλαίσιο αυτό, δε σταματά να μας εκπλήσσει με τις «μεταμορφώσεις» του, οι οποίες ορισμένες φορές μας αφήνουν πραγματικά άφωνους, ενώ ακόμη και η αγαπημένη σύζυγός του, με την οποία σημείωσε μια απόλυτη ανατροπή τελευταία, δύσκολα θα μπορούσε να τον αναγνωρίσει.

Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, λοιπόν, ο Σεφερλής εμφανίστηκε… Τρύφωνας Σαμαράς δίπλα στον ίδιο τον Τρύφωνα και είναι αλήθεια, ότι στο πρώτο πλάνο δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε ποιος είναι… ο πραγματικός. Στη συνέχεια, όμως, αποκαλύφθηκαν οι δύο, προσφέροντας άφθονο γέλιο.

"Τα οικονομικά προβλήματα μας...": Τραγικές εξελίξεις για Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκο Σεφερλή!

Η Έλενα Τσαβαλιά βρέθηκε στο παρελθόν στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε αποκαλύψεις για την ζωή της με τον Μάρκο Σεφερλή που την συγκίνησαν. Αναφέρθηκε σε προβλήματα οικονομικά αλλά και προσωπικά που κανείς δεν γνώριζε ως τώρα.

Στο The 2night show εμφανίστηκε η Έλενα Τσαβαλιά και ήταν άκρως αφοπλιστική και πανέμορφη. Δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά σε αυτή δεν... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share