Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος για την Μιμή Ντενίση

«Το σοκ είναι τεράστιο»

22 Σεπτεμβρίου 2020 14:17
Βαρύ πένθος για την Μιμή Ντενίση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες για την Μιμή Ντενίση καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα. Η ηθοποιός έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Μια βδομάδα πριν λιαζόταν στην πλατεία του χωριού στα Κανάλια. Στην πατρίδα του άντρα της που τόσο αγάπησε. Χτες έφυγε από την ζωή... η μαμά μου... η μάνα μας... η γιαγιά μας!! Χωρίς προειδοποίηση!! Δεν ήταν ποτέ άρρωστη! Όμως η καρδιά της την πρόδωσε! Έφυγε όπως ήθελε όρθια, γελαστή, περιποιημένη, τολμηρή! Για μας το σοκ είναι τεράστιο... Της οφείλω τα πάντα! Το γλυκό που έφτιαξε το Σάββατο είναι ακόμα στο τραπέζι..! Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Μακάρι να μπορούσα να σας έχω όλους κοντά μου να την αποχαιρετήσετε... ξέρω πόσοι πολλοί την αγαπούσαν! Μια προσευχή από μακριά μου φτάνει!» έγραψε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

Επίσης, στο πένθος έχει βυθιστεί η γνωστή αθλήτρια και πρώην διαγωνιζόμενη του J2US, Έρρικα Πρεζεράκου. Μέσα από μία πολύ συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μίλησε για τη μεγάλη απώλεια που βίωσε.

"Αν δεν πάω στη χώρα μου θα..." - Συγκλονίζει ο Γιώργος Μαυρίδης για την περιπέτεια του στο Μεξικό

Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος παρουσία και της δικηγόρου του μίλησε για πρώτη φορά για τα όσα συνέβησαν στο Μεξικό.

«Κάναμε ότι μας είπαν. Μας πήγανε σε ένα λευκό δωμάτιο με κρεβάτια, κελί και μέσα ήταν ένας Ρώσος και ένα Κολομβιανός. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται γιατί δεν έχουμε μιλήσει. Ζητάω το κινητό μου και συνεχίζουν να μου λένε ότι δεν μιλάνε αγγλικά. Ήταν ένα μπουντρούμι χωρίς παράθυρο. Δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε με κανένα για 24 ώρες δεν ξέραμε γιατί μας κρατούσαν. Μπήκαμε μπροστά στην πόρτα και τους είπαμε ότι πρέπει κάτι να γίνει. Η μοναδική μας ευκαιρία ήταν να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί. Είπαμε δεν ξανακλείνει η πόρτα αν δεν πάρουμε τηλέφωνο την πρεσβεία ή τη μητέρα του. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί ότι είμαστε εκεί.

Πήραμε τηλέφωνα ο καθένας από ένα. Εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας γιατί ήμασταν νόμιμοι. Εγώ πήρα τον ταξιδιωτικό μου πράκτορα για να του πω τι συνέβη. Κάποια στιγμή επικοινώνησε μαζί τους ένας δικηγόρος από το προξενείο ο οποίος του συνέστησε να βάλει ότι θα έμεναν σε ξενοδοχείο ψευδώς. Αργότερα ο δικηγόρος του είπε ότι θα έπρεπε να είχε πολλά λεφτά μαζί του και ότι δεν έφταναν τα 1000 ευρώ που είχε ο καθένας

Μετά το 12ωρο που μείναμε νηστικοί φάγαμε. Μας έφερναν φαγητό δεν θα πω ψέματα. Μετά μας είπαν ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω και να μην συνεχίσουμε το ταξίδι. Από αυτό το κελί, συγγνώμη τη ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα όπως λέει η πρεσβεία” πέρασαν πολλοί άνθρωποι» είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο παρουσιαστής επίσης, μίλησε και για το περιστατικό με την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε ένας Κολομβιανός που ήταν μαζί τους στον ίδιο χώρο.

«Ένας άνθρωπος από την Κολομβία που είχε τρία παιδιά μπήκε στον ίδιο χώρο που ήταν και εκείνη και τους εκμυστηρεύτηκε ότι αν δεν γυρίσω Τουρκία θα με σκοτώσουν. Θέλω να επιστρέψω στην Κολομβία. Έκλαιγε σαν μικρό παιδί. Γυρνάει κάποια στιγμή και μας λέει : Αν δεν πάω στη χώρα μου θα κόψω τις φλέβες μου. Γελάσαμε αλλά κάποια στιγμή έκοψε τη γλώσσα του με το ξυράφι κοιτώντας την κάμερα και άμεσα ήρθε μέσα η αστυνομία»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share