Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Εκείνο το βράδυ μου έσωσε τη ζωή ο..." - Το δημόσιο "ευχαριστώ" του Σπύρου Παπαδόπουλου

Η αποκάλυψη για το βράδυ που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή

21 Σεπτεμβρίου 2020 11:19

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία του στην ταχύτητα και ειδικότερα στις μηχανές. Ένα ατύχημα όμως πριν λίγο καιρό παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Σήμερα, μιλά ανοιχτά για το μοιραίο εκείνο βράδυ αλλά και τον καλό του φίλο που του έσωσε τη ζωή.

Απ' ότι φαίνεται ο παρουσιαστής έχει... άγιο μιας και είναι κι άλλες οι φορές που έχει κινδυνεύσει, δείτε εδώ την αποκάλυψη του για τη μάχη του με τον καρκίνο. Ο Κώστας Αποστολάκης ήταν ο άντρας που εκείνο το βράδυ τον προστάτευσε.

Χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής είπε: "Δε φοβήθηκα ακριβώς, είπα τετέλεσται, ήμουν σίγουρος" και συνέχισε: «Ζω χάρη στον φίλο μου και συνάδελφο Κώστα Αποστολάκη, γιατί κάναμε πρόβες, φύγαμε από το θέατρο, ήμουν κουρασμένος, είχα κάνει 15 ώρες πρόβα. Κλειδώνω το θέατρο και λέω "αμάν άφησα μέσα το κράνος".

Δεν πειράζει λέω θα πάω χωρίς κράνος, νύχτα είναι, καλοκαιράκι, ήταν Σεπτέμβρης ακόμα, θα πάω σιγά σιγά. Ο Κώστας ο Αποστολάκης με «σταύρωσε» να πάρω το δικό του γιατί εκείνος μένει κοντά. Δεν ήθελα. Τελικά μου το έβαλε με το ζόρι. Μετά από 5 χιλιόμετρα πέρασε ένας πιτσιρικάς με κόκκινο και έγινε αυτό που έγινε. Θέλω να πω αν δε φορούσα το κράνος δε θα ζούσα σίγουρα. Και έτσι νόμιζα ότι δε θα ζήσω γιατί πέρασα πάνω από το τζιπ και σύρθηκα 160 μέτρα, δεν αισθανόμουν τίποτα πάνω μου, μόνο το χέρι μου που πεταγόταν ψηλά. Λέω εντάξει, τελειώνουμε τώρα. Και δεν έπαθα τίποτα, ούτε καν κάταγμα.

Απίστευτη αποκάλυψη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: "Κάθε βράδυ ήταν στο νοσοκομείο"

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήγαινε κάθε μέρα στο νοσοκομείο. Τι έκανε εκεί; Η αποκάλυψη ήρθε στο φως αρκετό καιρό μετά.

Συγκεκριμένα, πριν καιρό η Άβα Γαλανοπούλου, αναφέρθηκε στον παρουσιαστή και ηθοποιό, αποκαλύπτοντας, ότι ό ίδιος ήταν δίπλα στον Τάκη Σπυριδάκη μέχρι το τέλος, παρά τη δική του μάχη με τον καρκίνο, για την οποία μίλησε ανοιχτά και ο ίδιος.

"Ο Σπύρος στηρίζει κόσμο και δεν το συζητάει καθόλου. Εγώ δεν ήξερα ότι ο Τάκης Σπυριδάκης ήταν άρρωστος, δεν είχα πάρει χαμπάρι. Και βλέπω μια συνέντευξη και κατέρρευσα γιατί έμαθα ότι είναι άρρωστος, αλλά το είχε ξεπεράσει το χρυσό μου, έτσι νόμιζε. Και είπε ότι ο Σπύρος πήγαινε κάθε βράδυ και καθόταν σιωπηλά απ’ έξω, να αισθάνεται ότι του κάνει παρέα. Δεν τον ήξερε προσωπικά. Ποιοι τα κάνουν αυτά; Ελάχιστοι άνθρωποι. Και αυτό που τα κάνουν δεν τα λένε, έτσι πρέπει", είχε πει η Άβα Γαλανοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share