Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Όταν τον γνώρισα δεν..." - Η αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη

Όλα όσα είπε για το σύζυγό της

21 Σεπτεμβρίου 2020 10:10

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι μαζί τα τελευταία 7 χρόνια και η αλήθεια είναι πως όταν τους βλέπει κάποιος μαζί έχει την εντύπωση πως γνωρίστηκαν... εχθές. Αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε και η ίδια η δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξη της, δηλώνοντας πως είναι ακόμη τρελά ερωτευμένη με το σύζυγό της. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη αποκάλυψη σχετικά με το ζευγάρι που βλέπει το φως της δημοσιότητας, δείτε εδώ τι συνέβη την ημέρα που η Σία Κοσιώνη πήγε να γεννήσει.

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε πριν λίγο καιρό η όμορφη δημοσιογράφος και αποκάλυψε τα πάντα για το σύζυγό της και τη σχέση τους. Ειδικότερα, η οικοδέσποινα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έλαμπε μιλώντας για τον σύζυγό της, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως φυσικά και είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

"Φυσικά είμαι ερωτευμένη! Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013. Στο facebook είχα κάνει την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Πολλά πράγματα με κέρδισαν στον Κώστα. Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη."

Και συμπλήρωσε: "Αυτό που μου άρεσε στον Κώστα από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν έμοιαζε με πολιτικό, δηλαδή έχει μια πολύ μεγάλη κόντρα στον χαρακτήρα του. Δεν συμπεριφέρεται σαν πολιτικός και αυτό το βρήκα πολύ γοητευτικό. Και ελπίζω να το κρατήσει για το καλό του".

Σοκ για τη Σία Κοσιώνη: "Μου είναι δύσκολο να..."

Σάλος έχει ξεσπάσει από το απόγευμα της Κυριακής 6/9, όταν ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο με έναν παίκτη του "Big Brother", τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος έκανε ένα εμετικό σχόλιο περί βιασμού. Φυσικά, αυτό το σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση του σταθμού, αλλά και της Σίας Κοσιώνη.

Το βράδυ της Δευτέρας 07/09, η Σία Κοσιώνη μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και αμέσως μετά την προβολή της επίσημης ανακοίνωσης, έκανε το δικό της έντονο σχόλιο εκφράζοντας τη βαθιά αποστροφή που τις προκάλεσαν τα σχόλια του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

"Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να περιγράψω το σοκ και την αποστροφή που μου προκάλεσε το χυδαιότατο αυτό σχόλιο στο Live streaming του Big Brother, δεν έπαιξε στην τηλεόρασή μας αυτό. Είναι περιττό να πούμε και να πω, μιλώντας ως γυναίκα αλλά και ως γυναίκα που μεγαλώνω ένα αγόρι, οι γυναίκες δεν είναι έρμαια στις ορέξεις κανενός. Ως εκ τούτου τέτοιου είδους αντιλήψεις προσβάλλουν και τις γυναίκες και κάθε γιο σκεπτόμενο άντρα. Είναι αυτονόητο ότι τέτοια περιστατικά όταν συμβαίνουν πρέπει να τα βλέπεις κατάματα ειδικά όταν είσαι ο ΣΚΑΪ".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share