Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

"Η Στεφανίδου έκανε..." - Οργισμένος ο Νίκος Ευαγγελάτος με τα καρφιά κατά της Τατιάνας

Τι έβγαλε τον παρουσιαστή εκτός εαυτού;

21 Σεπτεμβρίου 2020 09:04
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Έξαλλος έγινε ο Νίκος Ευαγγελάτος όταν έβγαλε On air στην εκπομπή του μέσω Skype έναν κάτοικο της Αγίας Βαρβάρας κι εκείνος άρχισε να "πετά καρφιά" εναντίον της Τατιάνας Στεφανίδου.

Το αγαπημένο ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας, έχοντας μάλιστα αποκτήσει και δύο παιδιά μαζί -δείτε εδώ την ομοιότητα του γιού τους με το διάσημο παρουσιαστή- και όπως είναι αναμενόμενο ο παρουσιαστής δεν "σηκώνει" κουβέντα για τη σύζυγό. Τι συνέβη όμως και τον έβγαλε εκτός εαυτού;

Ο κάτοικος της Αγίας Βαρβάρας που βγήκε στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου, ήταν ένας από εκείνους που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία έξω από εκκλησία της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους οι δύο τους διαφώνησαν, αφού ο καλεσμένος στην εκπομπή συνέκρινε τη συγκεκριμένη ενέργεια με τον συνωστισμό ατόμων σε σουπερ μάρκετ, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην Τατιάνα Στεφανίδου, θέλοντας να «ζητήσει τον λόγο» από τον Νίκο Ευαγγελάτο για όσα είχε πει η σύζυγός του στη δική της εκπομπή.

«Η κυρία Στεφανίδου γιατί μας αποκάλεσε τσίρκο και αίρεση;» επέμεινε ο καλεσμένος. «Η κυρία Στεφανίδου έκανε το δικό της ρεπορτάζ, το οποίο προσωπικά το είδα και ήταν εξαιρετικό αλλά αυτό είναι άλλο θέμα», του απάντησε ο δημοσιογράφος και αμέσως άλλαξε θέμα και μίλησε για το γεγονός πως εκείνος δεν άνοιξε την πόρτα όταν η αστυνομία τον αναζήτησε, για τα όσα συνέβησαν στην εκκλησία.

Στη συνέχεια εμφανώς αγανακτισμένος ο Νίκος Ευαγγελάτος διέκοψε τη σύνδεση και αμέσως μετά ζήτησε συγγνώμη στους τηλεθεατές για το επεισόδιο: «Συγχωρήστε με αν αγανακτώ και αν ύψωσα και τους τόνους και να ζητήσω και από τον κύριο Μπατζαλή την κατανόησή του αν και διαφωνώ ριζικά μαζί του και θεωρώ ότι όλο αυτό είναι ένα βρώμικο παιχνίδι που παίζεται από ανθρώπους ίσως ανεγκέφαλους, ίσως που δεν καταλαβαίνουν»

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share