Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εκτός εαυτού η Ρούλα Κορομηλά - Τι συμβαίνει;

Η οργισμένη ανάρτησή της

20 Σεπτεμβρίου 2020 14:54
Εκτός εαυτού η Ρούλα Κορομηλά - Τι συμβαίνει;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια οργισμένη ανάρτηση μέσω του Instagram, η Ρούλα Κορομηλά -η οποία είχε κάνει μια δημόσια έκκληση-πήρε θέση για τον άγριο ξυλοδαρμό που έχει υποστεί μια γυναίκα από το σύντροφό της στην Κρήτη.

Διαβάστε την ανάρτησή της παρακάτω:

"Μια ακόμα γυναίκα βρίσκεται σε νοσοκομείο διασωληνωμένη φέροντας σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον "νταή" σύζυγό της! 2021 σε λίγο. Γυναίκες και παιδιά κακοποιούνται από τους «άντρες» του σπιτιού που θεωρούν νόμιμο δικαίωμα να απλώνουν χέρι. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας αυτοί οι «ισχυροί» άρρωστοι τύποι! Βρίσκονται ανάμεσά μας οι γυναίκες που υφίστανται σωματική βία και αξίζει τον κόπο να τις ενθαρρύνουμε να βγουν από το φόβο και το σκοτάδι της απομόνωσης!

Κάθε γυναίκα πρέπει να αισθάνεται ισχυρή! Κάθε γυναίκα δεν πρέπει να επιτρέπει σε κανέναν να την τρομοκρατεί, εκβιάζει, κακοποιεί με οποίο τρόπο. Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ζει στο φως, στο όνειρο, στην ηρεμία, στον σεβασμό, στην ευτυχία και στην ελευθερία! Καμία γυναίκα που υφίσταται κακοποίηση δεν πρέπει να αισθάνεται μόνη και ανυπεράσπιστη! Καμία γυναίκα νομίζω δεν πρέπει να υπομένει και να τρέμει τους « νταήδες» επειδή μπορεί να αισθάνεται αδύναμη και εξαρτώμενη από αυτούς…

Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα στην αγάπη, την τρυφερότητα, την εμπιστοσύνη, την ευτυχία. Κάθε «νταής» οφείλει να απομονωθεί! Κάθε « νταής», θεωρώ, πως χρίζει βοήθεια ειδικών.

Με αγάπη πάντα και απέραντο σεβασμό σε όλους και ειδικά στις γυναίκες που βιώνουν φρικτές συμπεριφορές και καταστάσεις τοποθετούμαι. Όχι ως ειδικός! Όχι ως ξερόλας! Όχι ως δημόσιο πρόσωπο!!! Απλά! Ως άνθρωπος με ενσυναίσθηση, ενδιαφέρον και αγάπη προς όλους! Γυναίκες και παιδιά που κάποιοι «νταήδες» σας ρίχνουν βίαια και απάνθρωπα στο σκοτάδι των φαντασμάτων τους, μιλήστε και φροντίστε να φύγετε μακριά….", έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε την ανάρτησή της:

Επίθεση στη Ρούλα Κορομηλά - Σκληρά λόγια για την παρουσιάστρια

Επίθεση είχε δεχθεί η Ρούλα Κορομηλά, με συνάδελφό της να απευθύνει σκληρά λόγια για την παρουσιάστρια και ατάκες... φαρμάκι για την εποχή, όπου ήταν ανταγωνιστές.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό και δε δίστασε να ρίξει ένα «καρφί» προς την Ρούλα Κορομηλά, η οποία με τη σειρά της έσπευσε να τον υποστηρίξει για την επιστροφή του στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το Big Brother, ενώ στο σόου επικράτησε χαμός με ύβρεις παίκτη εναντίον του.

Μετά από λίγα χρόνια αποχής, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να γυρίσει στην ελληνική τηλεόραση και να συμμετάσχει συμπληρωματικά στο Big Brother με το οποίο βέβαια σήμερα επικρατεί κανονικός αναβρασμός - δείτε εδώ τι συνέβη με το σχόλιο για το βιασμό που έκανε ένας παίκτης.

Η Ρούλα Κορομηλά λοιπόν ξεκαθάρισε μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι πολύ καλός στην παρουσίαση, απαντώντας σε έναν διαδικτυακό της φίλο ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσει καθόλου ο ρόλος του.

Αυτό είναι το «καρφί» που πέταξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη Ρούλα Κορομηλά

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μιλώντας στο Πρωινό ξεκαθάρισε πως αισθάνεται πολύ χαρούμενος με τα λόγια της Ρούλας Κορομηλά αλλά έχει την εντύπωση πως έλεγε άλλα πριν από λίγο καιρό, όταν δηλαδή βρίσκονταν σε απέναντι κανάλια.

«Η έναρξη της Παρασκευής ήταν ένα τρολάρισμα. Ήθελα να πειράξω αυτούς που γράφανε για τον Χάρη Βαριθακούρη. Εγώ πρότεινα στην παραγωγή να κάνει αυτή την έναρξη. Για μένα ήταν καλύτερος και από την πρώτη εκπομπή, η οποία ήταν βιντεογραφημένη. Στην αρχή είχα γκάζια, αλλά ο Χάρης μού έκανε την πιο ξεκούραστη εκπομπή».

Η απάντηση που δίνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο σχόλιο που έκανε για τον ίδιο η Ρούλα Κορομηλά ήταν η εξής: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Ρούλα Κορομηλά για το σχόλιό της για μένα. Είναι ένας από τους πυλώνες της τηλεοπτικής διαδικασίας με την πείρα της, την ευχαριστώ ιδιαίτερα. Δεν είχε πει καλά λόγια τότε που ήμασταν ανταγωνιστές, αλλά όταν ωριμάζουμε γινόμαστε πιο ανοιχτοί. Την ευχαριστώ ιδιαίτερα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share