Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκυος η Κάτια Ζυγούλη, στο πλευρό του Σάκη Ρουβά!

Σπάνια ντοκουμέντα!

20 Σεπτεμβρίου 2020 12:00
Έγκυος η Κάτια Ζυγούλη, στο πλευρό του Σάκη Ρουβά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια και ο Σάκης έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία από τις πιο ωραίες οικογένειες της εγχώριας showbiz.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν μόνο μία από τις πιο όμορφες οικογένειες της ελληνικής showbiz αλλά και μία από τις μεγαλύτερες. Το όμορφο μοντέλο άλλωστε έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια να κάνει πολύ επιλεκτικά βήματα στην καριέρα του και να αφοσιωθεί στα παιδιά της.

Η Κάτια και ο Σάκης ζουν σε ένα πολύ όμορφο σπίτι κοντά στη θάλασσα, στο Νέο Βουτζά.

Το Athensmagazine.gr θυμάται τις πιο όμορφες στιγμές του ζευγαριού και σας παρουσιάζει φωτογραφίες από τότε που ήταν έγκυος η παρουσιάστρια και μοντέλο!

Δείτε τις παρακάτω:

H «Κάτια Ζυγούλη» στο GNTM 3! Άναυδη η Βίκυ Καγιά (Video)

Η δεύτερη παίκτρια που πέρασε από το casting του GNTM 3 ήταν ίδια η Κάτια Ζυγούλη, όπως είπε η Βίκυ Καγιά, η οποία έμεινε άναυδη μόλις την είδε να περπατάει από μακριά. Ενώ, ένας 19χρονος αναστάτωσε τη Βίκυ Καγιά και η Ζενεβιέβ σκέφτηκε την... υιοθεσία.

Η 19χρονη δασκάλα χορού, έκλεψε τις εντυπώσεις από το πρώτο δευτερόλεπτο που μπήκε στο πλατό των auditions του GNTM 3. Η Μαρινέλα με καταγωγή από την Αλβανία, γεννημένη και μεγαλώμενη στο Ρέθυμνο δεν έχει ξανασχοληθεί με τον χώρο του modeling όμως όπως τόνισε στο βίντεο με το οποίο συστήθηκε στο κοινό, πάντα το σκεφτόταν.

«Δεν το πίστευα πιο παλιά τώρα πια πιστεύω σε μένα πιο πολύ. Είμαι πιο σίγουρη. Νιώθω πιο ώριμη από την ηλικία μου και πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω» τόνισε η νεαρή δασκάλα χορού.

«Σε είδα και άνοιξαν τα μάτια μου» σχολίασε ο Γιώργος Καράβας όταν αντίκρισε την υποψήφια και πρόσθεσε πως είναι από τις λίγες φορές που μένει με το στόμα ανοιχτό όταν βλέπει μια γυναίκα.

Στη συνέχεια, η νεαρή Μαρινέλα, με εντυπωσιακές και χορευτικές κινήσεις μπήκε στο πλατό και μαγνήτισε τα βλέμματα των κριτών.

Η Βίκυ Καγιά βλέποντας τη νεαρή σχολίασε ότι της θυμίζει την Κάτια Ζυγούλη. «Είσαι τύπου… φτυστή!» σχολίασε η κριτής και πρόσθεσε: «Η Κάτια παιδιά με καφέ μάτια». Η Μαρινέλα πήρε τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share