Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Σταμάτης Γονίδης

Διανύει τον 6ο μήνα η σύζυγός του

19 Σεπτεμβρίου 2020 17:38
Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Σταμάτης Γονίδης
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Πατέρας θα γίνει για δεύτερη φορά ο Σταμάτης Γονίδης, αφού η σύζυγος του με την οποία παντρεύτηκε το 2015 διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret και της δημοσιογράφου Σπυριδούλας Τριάντου, ο επιτυχημένος τραγουδιστής θα καλωσορίσει στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, την ώρα που βρίσκεται στην γενέτειρα του την Κύθνο.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του δυο χρόνια πριν όταν είχε ερωτηθεί αν θέλει δεύτερο παιδί είχε πει, «Δεν είναι κάτι που μου λείπει, αλλά αν ερχόταν πολύ ευχαρίστως. Αν γίνει θα το κάνω για την Κατερίνα. Δε θέλω όμως να αποκτήσουμε παιδί με τη μέθοδο της επιστήμης, αλλά με φυσιολογικό τρόπο».

Ο Σταμάτης Γονίδης είδε την πανδημία του κορωνοϊού να τον πλήττει αρκετά οικονομικά, ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης να κλείνουν τα νυχτερινά κέντρα μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Με μία ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα ο Σταμάτης Γονίδης ξέσπασε δημόσια.

Γονίδης πατέρας

Λίγα λόγια για τον Σταμάτη Γονίδη που θα γίνει πατέρας

Γεννήθηκε στην Κύθνο των δυτικών Κυκλάδων. Σε νεαρή ηλικία αποφασίζει να γίνει ναυτικός. Στα ταξίδια του έγραφε στίχους και μουσική και όλοι τον παρότρυναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Έπειτα από μερικά χρόνια αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική. Ξεκινάει από την επαρχία και συγκεκριμένα από τη Λιβαδειά και τη Χαλκίδα, γράφει τραγούδια σε μεγάλους ερμηνευτές εκείνης της εποχής, στις αρχές της δεκαετίας του '80 ξεκινάει τις νυχτερινές εμφανίσεις.

Τη δεκαετία του '90 κάθε δίσκος του γίνεται χρυσός και πλατινένιος. Μέσα από τη δική του ζωή παίρνει τις εμπνεύσεις να δημιουργεί και έτσι παραμένει στην πρώτη κατηγορία των λαϊκών τραγουδιστών. Σύμφωνα με στοιχεία τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ή έχει δημιουργήσει για τον ίδιο ή για άλλους καλλιτέχνες έχουν ξεπεράσει τα 1000. Επίσης έχει κυκλοφορήσει δύο βιβλία "Ο Ιπτάμενος Λαγός" και "Η απόλυτη ευτυχία του να μην υπάρχεις", το πρώτο αναφέρεται στις φιλοσοφικές αναζητήσεις του Σταμάτη Γονίδη σε ένα παραμύθι για μεγάλους και το δεύτερο επιχειρεί μια πολύ δύσκολη προσέγγιση στα ιδιαίτερα ευαίσθητα θέματα ψυχής, πίστης και πνευματικότητας όπως έχει βιώσει ο ίδιος συγγραφέας.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share