Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Χαμός με την Τατιάνα Στεφανίδου - Οι αντιδράσεις στα social media που τη σοκάρουν

Τι συμβαίνει;

19 Σεπτεμβρίου 2020 08:23
Χαμός με την Τατιάνα Στεφανίδου - Οι αντιδράσεις στα social media που τη σοκάρουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός έχει γίνει στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram της Τατιάνας Στεφανίδου. Τι συμβαίνει με την αγαπημένη παρουσιάστρια;

Ειδικότερα, τη φετινή σεζόν η Τατιάνα Στεφανίδου, δεν έχει ανακοινώσει κάποιο επαγγελματικό βήμα -διαβάστε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις-, μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ. Αποτέλεσμα αυτού, είναι όλοι να αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της στην τηλεόραση.

Μάλιστα, αρκετοί είναι οι fans της που "τρέχουν" να σχολιάσουν κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσιεύσει, ρωτώντας την πότε θα επιστρέψει στην τηλεόραση. Φυσικά, αυτά τα σχόλια αφήνουν την παρουσιάστρια άφωνη, διότι βλέπει την αγάπη του κόσμου.

Ιδού κάποια σχόλια, αλλά και η φωτογραφία:

Τατιάνα Στεφανίδου Instagram

σχόλια σε Στεφανίδου

Στεφανίδου σχόλια

Τατιάνα Στεφανίδου

«Με απειλείς τώρα;» - Άναυδη η Τατιάνα Στεφανίδου με την επίθεση στον Νίκο Ευαγγελάτο

Απειλές υπήρξαν στον αέρα για τον Νίκο Ευαγγελάτο, με την Τατιάνα Στεφανίδου να μένει άναυδη με αυτά που άκουσε, καθώς τις τελευταίες μέρες δεν είναι λίγοι οι «θυελλώδεις» διάλογοι που έχει σημειώσει στην εκπομπή του.

Τον τελευταίο καιρό, ο έμπειρος δημοσιογράφος, που έζησε δύσκολες ώρες, έχει δει εντάσεις να δημιουργούνται μεταξύ του ιδίου και ορισμένων καλεσμένων του, ειδικά στο ζήτημα του κορωνοϊού και της χρήσης μάσκας σε παιδιά, με όσους έκαναν διαδηλώσεις εναντίον της να έρχονται σε άμεση αντιπαράθεση μαζί του.

Αυτό συνέβη, μεταξύ άλλων, και στη συνομιλία με τον επικεφαλής των Ενωμένων Μακεδόνων, τον Δημήτρη Ζιαμπάζη, που πήρε βήμα να μιλήσει εναντίον της μάσκας έναντι του καθηγητή Μικροβιολογίας, Αλκιβιάδη Βατόπουλου. Ο κ. Ζιαμπάζης διαφωνούσε με την χρήση μάσκας στα παιδιά, ενώ ο κ. Βατόπουλος τόνιζε, ότι δεν κάνει κακό στην υγεία τους.

Σε κάποια στιγμή του διαλόγου και την ώρα, όπου ο καλεσμένος πήρε το... μονόλογο για να μιλήσει εναντίον της μάσκας, ο Ευαγγελάτος του είπε πως η συντριπτική πλειοψηφία των ιατρών τάσσεται υπέρ της, με τον κ. Ζιαμπάζη να απαντά πως αυτό μπορεί να αλλάξει. Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε, αν πρόκειται για απειλή, με τον καλεσμένο του να απαντά πως δεν ήταν σκοπός του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share