Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Έχουμε πληγωθεί και ...": Ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά!

Μίλησαν για όλα!

18 Σεπτεμβρίου 2020 14:52
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκαν πρόσφατα καλεσμένοι οι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά.

Το πρώτο θέμα συζήτησης ήταν πώς πέρασαν στην καραντίνα!

“Περάσαμε πολύ καλά γιατί νομίζω ότι κάναμε κάτι πολύ ακραίο, ίσως είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν ανοίξαμε καθόλου τηλεόραση να δούμε ειδήσεις” είπε η Έλενα Τσαβαλιά ξεκινώντας την κοινή της συνέντευξη με τον Μάρκο Σεφερλή στον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Και το έκανα γιατί αυτό που θα προβαλλόταν θα ήταν πολεμική ανταπόκριση. Ήταν πόλεμος με ηλεκτρικό, νερό και ίντερνετ” είπε.

Από την πλευρά του ο Μάρκος Σεφερλή δήλωσε ότι είχε την πολυτέλεια να περάσει ώρες με τον γιο του.

“Η καραντίνα νομίζω την αναζωπύρωσε. Πάντα βρίσκουμε τρόπο να αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας αλλά νομίζω ότι αυτή η καραντίνα μας έφερε ακόμα πιο κοντά και τους τρεις. Του δώσαμε και κατάλαβε” είπε εξηγώντας ότι παράλληλα έγραφε ασταμάτητα.

“Ήταν η πρώτη φορά που είχα χρόνο”.

Η γνωριμία τους έγινε σε παράσταση στο Μικρό Άλσος. “Ο Μάρκος δε με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο” είπε η Έλενα γελώντας.

“Δεν ήταν ότι δε μου άρεσε ως ηθοποιός αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα…” είπε ο Μάρκος ενώ και οι δύο παραδέχτηκαν ότι δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Ο Μάρκος ομολόγησε ότι ήταν και είναι πολύ ντροπαλός γι΄αυτό και δεν έκανε το πρώτο βήμα προτού του δώσει η Έλενα το πράσινο φως.

Οι επιθέσεις και οι κακόβουλες κριτικές

Η συζήτηση ήρθε στην επιθεώρηση και το είδος του χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή με τον Νίκο Χατζηνικολάου να τον υπερασπίζεται σθεναρά φέροντας ως αντίστοιχα παραδείγματα τον Σωτήρη Μουστάκα, τον Στάθη Ψάλτη και τον Θανάση Βέγγο που δέχτηκαν παρόμοια κριτική.

“Δεν το τρώω το ξύλο από το κοινό που είναι πάρα πολύ μεγάλο αλλά από ανώνυμους” είπε.

“Πίκρες από κριτικό δεν έχω δεχτεί” είπε εξηγώντας ότι οι κριτικοί του έχουν δώσει χαρές.

Όταν όμως η συζήτηση ήρθε στο όσα του καταλόγισε η Έλενα Ακρίτα ζήτησε από τη σύζυγό του να το σχολιάσει.

“Ίσως όλο αυτό που έχει δεχτεί ο Μάρκος έχει να κάνει με το ότι κάνει αυτή τη δουλειά έχοντας κάτι που το έχουν χάσει, την αθωότητα και την ειλικρίνεια ενός παιδιού. Ένα παιδί έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα χωρίς να προσκυνήσει κανέναν, χωρίς βλάψει κανένα, χωρίς να εξαγοράσει κανένα, χωρίς να μπει σε καμία κλίκα” είπε η Έλενα.

Η Έλενα Τσαβαλιά ανέλαβε να απαντήσει και για τις κριτικές που δέχεται ο Μάρκος Σεφερλής και όπως είπε ξεχωρίζει τις κριτικές από το αν είναι κακόβουλες ή καλόβουλες και όχι αν είναι θετικές ή αρνητικές.

Η συζήτηση στράφηκε κατόπιν στο πώς αναπαριστά στις παραστάσεις του τους ομοφυλόφιλους.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι ομοφοβικός και ότι απλά μεταφέρει ό,τι βλέπει στην πραγματικότητα. “Ή βλέπουν μόνο εμένα ή είναι δρομολογημένο” είπε χαρακτηριστικά.

Η Έλενα Τσαβαλιά ανέλαβε να απαντήσει και για τις κριτικές που δέχεται ο Μάρκος Σεφερλής και όπως είπε ξεχωρίζει τις κριτικές από το αν είναι κακόβουλες ή καλόβουλες και όχι αν είναι θετικές ή αρνητικές.

Η συζήτηση στράφηκε κατόπιν στο πώς αναπαριστά στις παραστάσεις του τους ομοφυλόφιλους.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι ομοφοβικός και ότι απλά μεταφέρει ό,τι βλέπει στην πραγματικότητα. “Ή βλέπουν μόνο εμένα ή είναι δρομολογημένο” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Καπετάνιος μιλά για τον Μάρκο Σεφερλή

Τις κλωτσιές που έφαγε σε μια συγκεκριμένη σκηνή στο Δελφινάριο μίλησε χαριτολογώντας ο Γιάννης Καπετάνιος, ένας από τους σταθερούς συνεργάτες του Μάρκου Σεφερλή και όπως είπε διέκρινε από νωρίς ότι ήταν “ένα αεροπλάνο έτοιμο προς απογείωση” όπως τον χαρακτήρισε.

“Γελάμε συνέχεια” είπε για το πώς περνούν στα παρασκήνια. “Είναι παραγωγός από τους λίγους παραγωγούς. Δεν είναι χαζός ο κόσμος που έρχεται, ούτε όρνιθες”.

“Δεν το έβλεπα ευοίωνο” ήταν οι σκέψεις της Έλενας Τσαβαλιά για την απόφαση του Μάρκου Σεφερλή να αναλάβει το Δελφινάριο. “Ήμουν όμως υποχρεωμένη να βάλω πλάτη για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα” είπε.

“Είμαι από τους ηθοποιούς που ρισκάρισε και του βγήκε” δήλωσε ο Μάρκος για αυτό του το εγχείρημα.

“Ρόλους μεγάλους δεν ονειρεύομαι. Θέλω να παίξω Αριστοφάνη, τη Λυσσιστράτη. Αλλά δεν το ‘χω απωθημένο”, είπε.

“Οι φιλίες από το θέατρο είναι ελάχιστες γιατί έχουμε πληγωθεί, έχουμε προδοθεί από ανθρώπους του χώρου και αποφασίσαμε ότι θα έχουμε πάρα πολύ λίγους ανθρώπους κοντά μας, έξω από το θέατρο” είπε η Έλενα.

“Είμαστε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις” είπε ο Μάρκος για το γεγονός ότι έχει σταθερούς συνεργάτες για πολλά χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share