Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Υπάρχουν δύσκολες στιγμές..." - Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπεκατώρου για τα προσωπικά της

Η εξομολόγηση και τα τρυφερά λόγια!

18 Σεπτεμβρίου 2020 14:51
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε, πριν από λίγο καιρό, μια συνέντευξη στη Real News και μίλησε για τα προσωπικά της και τον άντρα της ζωής της τον Αντώνη. Τι ανέφερε για την καθημερινότητά τους;

Διαβάστε όσα είχε πει η παρουσιάστρια, παρακάτω:

"Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχει μυστικό. Αν αγαπάς και αγαπιέσαι και έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου, γιατί δε σε έχει κοροϊδέψει ποτέ, δεν σου έχει πει ψέματα και είσαι ερωτευμένη, δεν υπάρχει μυστικό...Κάποιος κάνει υποχώρηση τη μία φορά, κάποιος κάνει την άλλη.

Απλά νομίζω ότι οι γυναίκες σήμερα είναι περισσότερο της δουλειάς και λιγότερο της παράδοσης. Εγώ είμαι λίγο πιο παραδοσιακή. Προσπαθώ και να μαγειρεύω και να είμαστε δεμένοι, σαν μια ωραία οικογένεια. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές, και τα προβλήματα της καθημερινότητας μας φθείρουν, αλλά πιστεύω πως, όταν υπάρχει αγάπη, υπάρχει λύση.

Ο Αντώνης αν ζηλέψει λίγο δεν το δείχνει, εγώ το δείχνω. Πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια. Δεν μου συμβαίνει και συχνά, αλλά ακόμα ζηλεύω. Είναι το αλατοπίπερο στη σχέση μας", είχε δηλώσει η Μαρία Μπεκατώρου.

Κορμάρα η Μαρία Μπεκατώρου: Η φωτογραφία με μαγιό που έβαλε "φωτιά" στο Instagram

Η Μαρία Μπεκατώρου πέρασε το καλοκαίρι στο αγαπημένο της νησί την Κεφαλονιά, και μοιράζεται όμορφες στιγμές από αυτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την εκπομπή της, ανέβασε μια φωτογραφία που μας άφησε άφωνους, όπως και αυτή εδώ στην πισίνα. Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, και αποκαλύπτει το αδυνατισμένο κορμί της.

Την φωτογραφία μάλιστα την τράβηξε η κουμπάρα της, Υβόννη Μπόσνιακ, και μπορούμε να πούμε ότι η πόζα και ο αέρας της θυμίζει μοντέλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share