Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φαίη Σκορδά: Παντρεύεται ξανά η παρουσιάστρια; Μετά τον Γιώργο Λιάγκα ανεβαίνει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας!

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

18 Σεπτεμβρίου 2020 14:27
Φαίη Σκορδά: Παντρεύεται ξανά η παρουσιάστρια; Μετά τον Γιώργο Λιάγκα ανεβαίνει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στην αγκαλιά του Νίκου Ηλιόπουλου και είναι φουλ ερωτευμένη! Όπως αναγράφεται στο περιοδικό YOU ο αγαπημένος της της έκανε δώρο ένα συγκλονιστικό μονόπετρο!

Στην πρεμιέρα της για όγδοη χρονιά στο Πρωινό η παρουσιάστρια εμφανίστηκε μετά από ένα βίντεο γεμάτο αναμνήσεις από τις προηγούμενες ενάρξεις των εκπομπών της όπου εκεί εμφανιζόταν και ο Γιώργος Λιάγκας, μέχρι να καλωσορίσει στο πλατό το νέο αίμα της εκπομπής της, δηλαδή την Κόνι Μεταξά και τον Δημήτρη Μοθωναίο.

Για τους πλέον παρατηρητικούς, στο αριστερό της χέρι δέσποζε το μονόπετρο δαχτυλίδι, δώρο του αγαπημένου της Νίκου Ηλιόπουλου, που ήταν άλλωστε και από τους πρώτους που της ευχήθηκε για την καλή τηλεοπτική χρονιά από την προηγούμενη ημέρα όπως και οι δυο της γιοι.

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης παραμένουν οι μεγάλες αγάπες της ζωής της και οι απόλυτοι θαυμαστές της μαμάς τους και μάλιστα το καλοκαίρι που μας πέρασε η Φαίη Σκορδά σύστησε για πρώτη φορά το Νίκο στα αγόρια της.

Οι τρεις πια άντρες της ζωής της έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση, είναι το καλύτερο γούρι να πάει αυτή η τηλεοπτική χρονιά εξίσου όσο και το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στην προσωπική της ζωή.

Πηγή: Youweekly.gr.

Έπεσε η «βόμβα» για την Φαίη Σκορδά - Η αποκάλυψη για το γάμο με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Έπεσε η «βόμβα» για την Φαίη Σκορδά, καθώς έγινε αποκάλυψη για το γάμο με τον Νίκο Ηλιόπουλο, με αφορμή το διαμαντένιο δώρο, που εκείνος της έκανε.

Συγκεκριμένα, η Λίτσα Πατέρα, εντυπωσιάστηκε από το κόσμημα που φορούσε στο λαιμό της η παρουσιάστρια. Βέβαια, η ίδια δεν θέλησε να πει τίποτα, παρά μόνο να χαμογελάσει, έχοντας ήδη πάρει το καλύτερο δώρο.

«Σε βλέπω χαρούμενη και ευτυχισμένη. Κάτι βλέπω ότι έρχεται”… Μακάρι με το καλό! Αυτό το κόσμημα δεν είναι τυχαίο. Δεν φοράς τίποτα άλλο και φορά αυτό το διαμαντάκι, αυτό κάτι μου λέει εμένα»! είπε η Λίτσα Πατέρα αφήνοντας υπονοούμενα ότι έρχεται ο γάμος.

Η Φαίη Σκορδά, είπε μετά την αποκάλυψη «Λίτσα είσαι απίστευτη».

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share