Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

"Η Αθηνά Ωνάση δε μπορεί να κάνει παιδιά, είναι..." - Αποκάλυψη σοκ

Τι είχε αποκαλύψει ο πρώην σύζυγός της;

18 Σεπτεμβρίου 2020 09:49
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δημοσίευμα μεγάλης lifestyle ιστοσελίδας της Βραζιλίας είχε "επιτεθεί" στη χρυσή κληρονόμο, με τις κακές γλώσσες να λένε, ότι είναι απόλυτα κατευθυνόμενο από το Βραζιλιάνο ιππέα μέσω της πλέον συζύγου του, Ντενίζ Σεβέρο, που είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Τι ανέφερε αυτό το δημοσίευμα για την Αθηνά Ωνάση;

Με τον τίτλο: "Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού: Η Αθηνά Ωνάση δε μπορούσε να χαρίσει ένα παιδί στον Ντόντα", δημοσίευμα μεγάλης ιστοσελίδας… είχε επιτεθεί στην Αθηνά Ωνάση. Το δημοσίευμα, ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει πως η κατάθλιψη και τα ξεσπάσματα της Αθηνάς Ωνάση προήλθαν από το γεγονός πως δε μπορούσε να χαρίσει στην ίδια και στον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ένα μωρό.

Αθηνά Ωνάση παιδί

Κάποιοι μάλιστα υποστήριζαν ότι το δημοσίευμα είναι απόλυτα κατευθυνόμενο από τον Αλβάρο. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα ανέφερε πως το ζευγάρι είχε προσπαθήσει πάρα πολύ να κάνει ένα παιδί, κάτι το οποίο όμως δεν ήταν εφικτό εξαιτίας προβλήματος.

Στο ίδιο post γράφεται πως το συγκεκριμένο θέμα είχε αναφερθεί από τον Αλβάρο και στα ελβετικά δικαστήρια που θα εκδίκαζαν το διαζύγιο της δεκαετίας. Μιας και αναφερθήκαμε στο πρώην ζευγάρι, δείτε εδώ τι είχε γίνει στο δικαστήριο.

Βάζει ένα τέλος η Αθηνά Ωνάση: Βαράει διάλυση!

Ήταν πριν από σχεδόν δύο χρόνια όταν η Αθηνά Ωνάση εντυπωσιάστηκε από μια βίλα και αποφάσισε να την αποκτήσει για να «στεγάσει» τον έρωτά της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Ωστόσο, αυτό το σπίτι έμελλε να αποβεί μοιραίο για τη σχέση τους…

Η πολυτελής κατοικία, στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα, βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο χώρο σχεδόν τεσσάρων στρεμμάτων και έχει έκταση 480 τετραγωνικά. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και ισάριθμα μπάνια, ενώ δεν λείπουν οι κάθε είδους ανέσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν όταν το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, στην εν λόγω βίλα η Αθηνά «τσάκωσε» τον Αλβάρο να την απατά, γεγονός που πυροδότησε το τέλος της 15ετούς σχέσης τους.

Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος, η «χρυσή κληρονόμος» φαίνεται πως αποφάσισε να απαλλαγεί από τις κακές αναμνήσεις και πουλάει την πάλαι ποτέ ερωτική «φωλιά» έναντι 3,25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε φωτογραφίες από την βίλα στο Athensmagazine.gr:

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share