Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξαφνική αποχώρηση για τη Βάσω Λασκαράκη - Τι συνέβη;

Τι ανακοίνωσε η ηθοποιός;

17 Σεπτεμβρίου 2020 19:55
Ξαφνική αποχώρηση για τη Βάσω Λασκαράκη - Τι συνέβη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξαφνική ήταν η αποχώρηση της Βάσως Λασκαράκη, με την ίδια να ανεβάζει φωτογραφία σκέτο ντοκουμέντο, με την οποία θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως έφυγε οριστικά από την Κρήτη για φέτος.

Η αγαπημένη ηθοποιός πέρασε σχεδόν όλο το καλοκαίρι της στο υπέροχο νησί μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της Εύα. Οι τρεις τους βέβαια επισκέφθηκαν και για μερικές μέρες τα νησιά του Ιονίου Πελάγους όπου έκαναν βόλτα με το σκάφος, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε για τον χωρισμό τους.

Αυτή είναι η φωτογραφία ντοκουμέντο που εξηγεί ότι η Βάσω Λασκαράκη έφυγε οριστικά από την Κρήτη

Χθες το απόγευμα, η Βάσω Λασκαράκη συναντήθηκε μετά από αρκετό καιρό με τις φίλες της και μάλιστα, ως ενεργός χρήστης των social media, μοιράστηκε και αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε μία από τις φωτογραφίες αυτές, η ηθοποιός έβαλε και την τοποθεσία της προκειμένου να ανακοινώσει στον λογαριασμό της στο Instagram πως οι διακοπές της τελείωσαν και πως επέστρεψε οριστικά στην Αθήνα.

Πηγή: Youweekly.gr

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε για πρώτη φορά την κόρη της - Είναι κούκλα

Η Βάσω Λασκαράκη για πρώτη φορά μέσα από μια ανάρτηση που πραγματοποίησε, μας έδειξε το πρόσωπο της κόρη της και η φωτογραφία - ντοκουμέντο υπάρχει στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η ηθοποιός από την αρχή της καριέρας της κρατάει την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μοιράζεται μόνο αυτά που εκείνη θέλει. Την κόρη της, Εύα, όμως δεν ήθελε να την εκθέτει στα φώτα της δημοσιότητας και στις αναρτήσεις που κάνει... δείτε την κόρη της Βάσως Λασκαράκη στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share