Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δραματική έκκληση από τον Σάκη Ρουβά - Στο πλευρό του η Κάτια Ζυγούλη

Το ξεχωριστό μήνυμα του τραγουδιστή

17 Σεπτεμβρίου 2020 19:14
Δραματική έκκληση από τον Σάκη Ρουβά - Στο πλευρό του η Κάτια Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια δραματική έκκληση προχώρησε ο Σάκης Ρουβάς, με τον ίδιο να στέλνει ένα υπέροχο μήνυμα κοινωνικής ευαισθητοποίησης και την Κάτια Ζυγούλη να βρίσκεται στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε όμορφη πράξη του.

Ο διάσημος τραγουδιστής, που κατά δήλωσή του έζησε πρόσφατα μια από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής του, δε σταματά ποτέ να αποδίδει κοινωνικό έργο, κάνοντας ουκ ολίγους συνανθρώπους μας χαρούμενους με τη δράση του, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά.

Αυτό είναι και το θέμα συζήτησης για ακόμη μια φορά, καθώς επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει άπαντες για τον τρόπο προστασίας των παιδιών τους από τη μηνιγγίτιδα Β.

«Μη χάνεις χρόνο. Ρώτα σήμερα τον παιδίατρό σου, για τους τρόπους προστασίας από τη Μηνιγγίτιδα Β», αναφέρει ο ίδιος σε σποτάκι, το οποίο και ανήρτησε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Καταραμένη φτώχεια: Τεράστιο και υπερπολυτελές το αυτοκίνητο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τα παιδιά του και την Κάτια Ζυγούλη, μπροστά σε ένα υπερπολυτελές και τεράστιο αυτοκίνητο! Μόλις δείτε τη φωτογραφία, θα πάθετε πλάκα!

Το αγαπημένο ζευγάρι συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share