Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Φωτοτυπίες του Νίκου Ευαγγελάτου: Η ομοιότητα με τους γιους του, Λάμπη και Νικόλα, είναι συγκλονιστική!

Τι λέτε; Πόσο μοιάζουν;

17 Σεπτεμβρίου 2020 14:19
Φωτοτυπίες του Νίκου Ευαγγελάτου: Η ομοιότητα με τους γιους του, Λάμπη και Νικόλα, είναι συγκλονιστική!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ομοιότητα του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου με τους γιους του, Λάμπη και Νικόλα, είναι απίστευτη!

Και για του λόγου το αληθές ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον περασμένο χειμώνα τον δημοσιογράφο σε μία βόλτα με τους γιους του, οι οποίοι όχι απλά του μοιάζουν έχουν μάλιστα και το ίδιο στυλ, το ίδιο παρουσιαστικό με τον πατέρα τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο δημοσιογράφος υπήρξε ζευγάρι με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, με την οποία απέκτησαν τον Λάμπη, πέρα από τα δύο παιδιά που έχει με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Νίκος Ευαγγελάτος γιοί

Οικογένεια Νίκου Ευαγγελάτου

Νίκος Ευαγγελάτος παιδιά

«Με απειλείς τώρα;» - Άναυδη η Τατιάνα Στεφανίδου με την επίθεση στον Νίκο Ευαγγελάτο

Απειλές υπήρξαν στον αέρα για τον Νίκο Ευαγγελάτο, με την Τατιάνα Στεφανίδου να μένει άναυδη με αυτά που άκουσε, καθώς τις τελευταίες μέρες δεν είναι λίγοι οι «θυελλώδεις» διάλογοι που έχει σημειώσει στην εκπομπή του.

Τον τελευταίο καιρό, ο έμπειρος δημοσιογράφος, που έζησε δύσκολες ώρες, έχει δει εντάσεις να δημιουργούνται μεταξύ του ιδίου και ορισμένων καλεσμένων του, ειδικά στο ζήτημα του κορωνοϊού και της χρήσης μάσκας σε παιδιά, με όσους έκαναν διαδηλώσεις εναντίον της να έρχονται σε άμεση αντιπαράθεση μαζί του.

Αυτό συνέβη, μεταξύ άλλων, και στη συνομιλία με τον επικεφαλής των Ενωμένων Μακεδόνων, τον Δημήτρη Ζιαμπάζη, που πήρε βήμα να μιλήσει εναντίον της μάσκας έναντι του καθηγητή Μικροβιολογίας, Αλκιβιάδη Βατόπουλου. Ο κ. Ζιαμπάζης διαφωνούσε με την χρήση μάσκας στα παιδιά, ενώ ο κ. Βατόπουλος τόνιζε, ότι δεν κάνει κακό στην υγεία τους.

Σε κάποια στιγμή του διαλόγου και την ώρα, όπου ο καλεσμένος πήρε το... μονόλογο για να μιλήσει εναντίον της μάσκας, ο Ευαγγελάτος του είπε πως η συντριπτική πλειοψηφία των ιατρών τάσσεται υπέρ της, με τον κ. Ζιαμπάζη να απαντά πως αυτό μπορεί να αλλάξει. Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε, αν πρόκειται για απειλή, με τον καλεσμένο του να απαντά πως δεν ήταν σκοπός του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share