Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απόλυτη ευτυχία για τον Σάκη Ρουβά - Δάκρυα χαράς για την Κάτια Ζυγούλη

Ήρθαν τα ευχάριστα

16 Σεπτεμβρίου 2020 20:45
Απόλυτη ευτυχία για τον Σάκη Ρουβά - Δάκρυα χαράς για την Κάτια Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απόλυτη ευτυχία έζησε τις τελευταίες ώρες ο Σάκης Ρουβάς, με την Κάτια Ζυγούλη να πλέει μαζί του σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ο διάσημος τραγουδιστής γνώρισε την αποθέωση για την τελευταία του προσπάθεια.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που παρίστατο στη λαμπερή πρεμιέρα του «The Voice», έχει κερδίσει το σεβασμό, καθώς δε σταματά ποτέ να αναζητά την ατομική του βελτίωση, αναφορικά με τις φωνητικές του ικανότητες και το ρεπερτόριο των ερμηνειών του. Κάπως έτσι, εμφανίστηκε τις προάλλες στο «Ηρώδειο».

Ο Ρουβάς, εκεί, τραγούδησε με τη Σόνια Θεοδωρίδου και πρόσφερε στο κοινό κάτι εντελώς διαφορετικό, από όσα μας έχει συνηθίσει, κάτι που έχει ξανακάνει στο παρελθόν, όπως με την ερμηνεία του «Άξον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη.

«Σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές μου ήσασταν εκεί! Σας ευχαριστώ για την ενέργεια και την αγάπη σας σε αυτό το ξεχωριστο μουσικό ταξίδι που ζήσαμε το Σάββατο! Ήταν μοναδικά!», έγραψε στο Instagram, ευχαριστώντας τους φαν του.

Καταραμένη φτώχεια: Τεράστιο και υπερπολυτελές το αυτοκίνητο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τα παιδιά του και την Κάτια Ζυγούλη, μπροστά σε ένα υπερπολυτελές και τεράστιο αυτοκίνητο! Μόλις δείτε τη φωτογραφία, θα πάθετε πλάκα!

Το αγαπημένο ζευγάρι συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share