Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Καταπέλτης η Φαίη Μαυραγάνη - Η αποκάλυψη «βόμβα» για τον Νίκο Μάνεση

Τι συνέβη με τη συνεργασία τους;

16 Σεπτεμβρίου 2020 19:52
Καταπέλτης η Φαίη Μαυραγάνη - Η αποκάλυψη «βόμβα» για τον Νίκο Μάνεση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταπέλτης είχε υπάρξει η Φαίη Μαυραγάνη, η οποία προχώρησε σε μια αποκάλυψη «βόμβα» για τον Νίκο Μάνεση, που είχε σχέση με τη συνύπαρξή τους στη ζωή, αλλά και τη συνεργασία τους.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η παρουσιάστρια, που προκάλεσε πανικό στο Open, μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που έκανε εκπομπή στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες.

«Όταν εγώ μπήκα στην εκπομπή του Νίκου ήμουν τριών μηνών έγκυος. Στον ΑΝΤ1 δεν το γνώριζαν. Αυτό έγινε τον Σεπτέμβριο του 2003, εμείς ήμασταν ήδη ζευγάρι 15 μήνες. Το έμαθαν οι επικεφαλής του ΑΝΤ1 όταν πρότειναν εμένα για συμπαρουσιάστρια του Νίκου. Με πρότειναν χωρίς να ξέρουν ότι είμαστε ζευγάρι. Και ο Νίκος είπε “το σκεφτήκατε γιατί είμαστε μαζί;” και του λένε “τι εννοείς είσαστε μαζί;” και λέει “είμαστε ζευγάρι, είναι έγκυος”. Σκέφτηκαν ότι θα ήταν πολύ καλή ιδέα να το πλασάρουμε ως τέτοιο, ο Νίκος τους είπε “ούτε να το σκέφτεστε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και η δουλειά μας είναι άλλη, όχι να πλασάρουμε τους εαυτούς μας”», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Μαυραγάνη.

Έκανε το αδιανόητο ο Νίκος Μάνεσης - Άφωνη η Φαίη Μαυραγάνη

Ο Νίκος Μάνεσης έκανε μια αδιανόητη κίνηση, αφήνοντας άφωνη την Φαίη Μαυραγάνη και εκπλήσσοντας τους πάντες, μη διστάζοντας να προβεί σε αυτή στον αέρα του Alpha.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που μοιάζει τελευταία να... γυρίζει στα παλιά, είναι γνωστός για το... ταμπεραμέντο του και το αποδεικνύει κάθε φορά, ιδίως στην έναρξη της εκπομπής του, η οποία πάντα έχει έναν πιο εύθυμο χαρακτήρα με τη δική του δυναμική είσοδο.

Αυτή την φορά είχε... στυλ ντίσκο, με τον Μάνεση να αναφέρεται σε όλα τα άσχημα που μας έχουν βρει στο 2020. Πριν προβάλει το βίντεο με όσα σνυέβησαν την τελευταία εβδομάδα, έκανε... το σταυρό του και ζήτησε να βάλει ο Θεός το χέρι του.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share