Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ο χωρισμός μας κόστισε ακριβά...» - Σοκ για την Αννίτα Πάνια

Τι συνέβη;

16 Σεπτεμβρίου 2020 18:05
«Ο χωρισμός μας κόστισε ακριβά...» - Σοκ για την Αννίτα Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έφερε στην Αννίτα Πάνια η αναφορά περί χωρισμού από καλεσμένο της, με το διάσημο τραγουδιστή και την πρώην γυναίκα του να βρίσκονται στο πάνελ της και να μιλούν για το γάμο τους.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, που πέρασε μια «μαύρη» Δευτέρα, υποδέχθηκε προ ημερών τον Γιάννη και τη Μάχη Φλωρινιώτη, με αμφότερους να έχουν αποκαλυπτική διάθεση σχετικά με την κοινή τους ζωή.

Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι επί 30 χρόνια και δημιούργησαν μία πολύ όμορφη οικογένεια με με 3 παιδιά και 3 εγγόνια.

Παρ΄όλα αυτά, πριν από 13 χρόνια χώρισαν τους δρόμους τους αλλά σήμερα ό,τι τους κράτησε μακρυά ανήκει στο παρελθόν αφού είναι και ξανά μαζί.

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι ο χωρισμός τους του κόστισε πολύ ακριβά και ήταν και ήταν ένα από τα γεγονότα στη ζωή του που τον κλόνισαν.

Η σύζυγός του έδωσε μία ιδέα από τους λόγους που δημιούργησαν ανάμεσά τους διχόνοια λέγοντας:

«Όταν μπαίνουν τρίτοι σε ένα ζευγάρι, τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου τον ξέρεις δεν είναι ανάγκη να επηρεάζεσαι από το τι θα σου πει ο άλλος. Διέβαλαν τον Γιάννη για εμένα, μπορεί να υπήρχαν και συμφέροντα».

Αμέσως μετά, ξετύλιξαν το νήμα της γνωριμίας τους, πώς ερωτεύτηκαν και πώς κατέληξαν να παντρευτούν.

Αναφέρθηκαν και στις εκκεντρικές σκηνικές παρουσίες και εμφανίσεις εν γένει του καλλιτέχνη και το κατά πόσο έγιναν αφορμή για αρνητικά σχόλια και «λάσπη» στο πρόσωπο του τραγουδιστή.

«Αυτός είναι ο άνδρας μου τώρα...» - Σόκαρε η Αννίτα Πάνια στον αέρα

Σόκαρε στον αέρα η Αννίτα Πάνια, με την ίδια να ξεκινά με αποκάλυψη, μιλώντας για το ποιος είναι ο άνδρας της ζωής της και αναφέροντας ένα πρόσωπο, το οποίο εδώ και καιρό είναι στο πλευρό της.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε με την εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» χθες (12/9) και είναι αλήθεια, ότι είχε πολλή διάθεση για την νέα τηλεοπτική σεζόν, η οποία αναμένεται από την πλευρά της για ακόμη μια φορά ανατρεπτική. Η πρώτη, δε, αφορούσε τον άνθρωπο «με τον οποίο υπήρξε έλξη εξαρχής».

Ο λόγος γίνεται για τον Σωτήρη Καραμίντζα, για τον οποίο στο τέλος η Πάνια επεσήμανε πως είναι ο άνδρας της ζωής της... τηλεοπτική. Σε κάθε περίπτωση, η ίδια έβαλε «φωτιά» στο Open με την φετινή έναρξη και ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share