Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αντίστροφη μέτρηση για το Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Τι συνέβη με το διάσημο σεφ;

16 Σεπτεμβρίου 2020 16:50
Αντίστροφη μέτρηση για το Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Αντίστροφη μέτρηση όπως φαίνεται έχει ξεκινήσει για το Λεωνίδα Κουτσόπουλο και όλοι περιμένουν εν αγωνίως το... αποτέλεσμα. Τι συνέβη με το διάσημο σεφ;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εν καιρό καραντίνας αποφάσισε να ασχοληθεί με την άλλη του μεγάλη αγάπη εκτός της μαγειρικής, τη μουσική και να φτιάξει ένα δικό του διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό. Μετά από μήνες απουσίας από τα... ερτζιανά και τα ραδιοφωνικά μικρόφωνα ο σεφ σήμερα θα κάνει και πάλι μια εκπομπή για να μοιραστεί με όλους τους φίλους του τις αγαπημένες του μουσικές.

Για αυτή την πρώτη εκπομπή είναι ιδιαίτερα ευτυχής ο σεφ και αυτό φαίνεται από το story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στο οποίο μάλιστα έχει βάλει και αντίστροφη μέτρηση που μετράει μέχρι και τα δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει η εκπομπή του.

Δείτε εδώ την ανάρτησή του:

Άσχημες εξελίξεις για το Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Τον Ιούλιο ανακοινώθηκε για πρώτη φορά ένα νέο μουσικό φεστιβάλ, το Samano Festival που επρόκειτο να λάβει χώρα στη Λίμνη Μουσών, στην Άσκρη Βοιωτίας. Κόντρα στην δυστοπία που έχει δημιουργήσει η πανδημία του Covid19 και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αποφάσισε να στήσει για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι μια μουσική γιορτή όπως την ονειρεύτηκε.

Τις τελευταίες ημέρες, όμως, τα νέα για την αύξηση των κρουσμάτων και τα αυξανόμενα μέτρα από τις αρμόδιες αρχές, έδειξαν ότι το φεστιβάλ έπρεπε να μετατεθεί - κυρίως λόγω της διάρκειας και του μεγέθους του- και να πραγματοποιηθεί σε μια χρονική περίοδο που οι συνθήκες θα επιτρέψουν κάτι τόσο μεγάλο και μαζικό.

Η ομάδα της διοργάνωσης, οι συνεργάτες και όλοι όσοι εργάστηκαν για την πραγματοποίησή του ευχαριστούν τους καλλιτέχνες για τη διάθεση συμμετοχής, το κοινό για την στήριξη και τα media για την προβολή.

Αποχώρηση "βόμβα" για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Δεν θα συμμετέχει φέτος στο...

Μετά τις αναρτήσεις του για τον Λεωνίδα Μπαλάφα και την αιχμηρή απάντηση του ίδιου του τραγουδιστή τώρα ένα ακόμη συμβάν πυροδοτεί ξανά την κόντρα με το Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Μετά από όλο αυτό το σκηνικό, ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef ενημέρωσε την παραγωγή ότι δεν θα παρουσιάσει την «Συναυλία των 11», επικαλούμενος προσωπικούς του λόγους.

Χαρακτηριστικό είναι πως στη “συναυλία των 11” νέων τραγουδοποιών, ερμηνευτών και μουσικών, τη Δευτέρα στην Τεχνόπολη, θα συμμετέχει και ο Λεωνίδας Μπαλάφας. Να υπενθυμίσουμε πως το επόμενο Σαββατοκύριακο ο γοητευτικός σεφ θα παρουσιάσει το μουσικό φεστιβάλ του δικού του ραδιοφωνικού σταθμού.

Η ηχηρή αποχώρηση

«Νωρίτερα σήμερα ο αγαπητός σε όλους και φίλος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που επρόκειτο να παρουσιάσει την «Συναυλία των 11″, μας ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει εν τέλει να συμμετέχει, για προσωπικούς του λόγους. Εμείς παρόλα αυτά ευχόμαστε από την καρδιά μας καλή επιτυχία στο Samano festival.
Σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση, η ΡόΔα Productions δημιουργήθηκε μέσα στο πιο δύσκολο καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών για τον κόσμο της τέχνης, με όραμα και στόχο να ενώσει και να φέρει κοντά, μουσικούς και κοινό. Και αυτή παραμένει η θέση μας…
Σας περιμένουμε όλες και όλους (με τη μάσκα σας) το βράδυ της Δευτέρας, 31/8, για να γιορτάσουμε, μαζί με τους καλεσμένους μας και τους μουσικούς που πλαισιώνουν τους ‘Εντεκα νέους τραγουδοποιούς, τη μουσική και το τέλος του Αυγούστου. Να είστε όλοι εκεί!», έγραψαν οι υπεύθυνοι της συναυλίας.

Δείτε την ανακοίνωση της παραγωγής

"Νωρίτερα σήμερα ο αγαπητός σε όλους και φίλος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που επρόκειτο να παρουσιάσει την "Συναυλία των 11"...

Posted by ΡοΔα Productions on Tuesday, August 25, 2020
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share