Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ιωάννα Τούνη αποκλειστικό: Γύρισε στον πρώην της, μετά από 4 χρόνια!

Τρομερό παρασκήνιο: Το ταξίδι στην Σέριφο και ο... σκύλος!

16 Σεπτεμβρίου 2020 14:30
Ιωάννα Τούνη αποκλειστικό: Γύρισε στον πρώην της, μετά από 4 χρόνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας έχει την βόμβα των ημερών στην ελληνική showbiz! Η Ιωάννα Τούνη είναι ερωτευμένη ξανά και δεν το κρύβει!

Σε ποιον πρώην της επέστρεψε μετά από 4 χρόνια; Όχι δεν πρόκειται για τον Νώντα Παπαντωνίου αλλά για τον επίσης αθλητή και συγκεκριμένα τερματοφύλακα, Γιάννη Σιδεράκη! Το παιδιά ήταν ζευγάρι και στο παρελθόν και χώρισαν το φθινόπωρο του 2016, δηλαδή πριν από ακριβώς 4 χρόνια!

Φαίνεται όμως πως εδώ και αρκετό διάστημα είναι ξανά μαζί και μάλιστα η Ιωάννα πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Σέριφο για διακοπές αλλά όχι τυχαία! Εκεί δουλεύει ο Γιάννης Σιδεράκης, ο οποίος σταμάτησε σε νεαρή ηλικία το ποδόσφαιρο, ως υπεύθυνος σε νυχτερινό μαγαζί!

Τι πρόδωσε την Ιωάννα Τούνη; Πριν ελάχιστες ώρες πόσταρε story στο οποίο φαίνεται το σκυλί του πρώην τερματοφύλακα, ένα λευκό λαμπραντόρ με το οποίο η γνωστή influencer είναι γνώριμη από το παρελθόν, καθώς το κατοικίδιο αυτό το έχει χρόνια ο σύντροφός της!

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε και φωτογραφίες από το παρελθόν με την Ιωάννα, τον Γιάννη και το σκυλί!

Δείτε τις παρακάτω:

Το χρονικό της σχέσης τους

Η ξανθιά καλλονή γνωρίστηκε με τον Γιάννη Σιδεράκη στη Θεσσαλονίκη, όταν ο τερματοφύλακας αγωνιζόταν στον Άρη και εκείνη δούλευε σε γνωστό μαγαζί της πόλης. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κι έτσι όταν ο 32χρονος παίκτης πήρε μεταγραφή για τα Τρίκαλα, αποφάσισαν να συζήσουν εκεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν και πολύ... πιστός μαζί της, με τη σύντροφό του να μαθαίνει πως μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους, κάτι που την έκανε να τα μαζέψει και να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share