Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ξαφνικά τα δάχτυλά του ήταν μέσα μου! Πίεζαν όλο και πιο…» - Αποκαλύψεις φρίκης από πασίγνωστο μοντέλο (photos)

Σοκάρει με την περιγραφή της και τα όσα δηλώνει πως βίωσε

16 Σεπτεμβρίου 2020 12:00
«Ξαφνικά τα δάχτυλά του ήταν μέσα μου! Πίεζαν όλο και πιο…» - Αποκαλύψεις φρίκης από πασίγνωστο μοντέλο (photos)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αποκαλύψεις φρίκης από το πασίγνωστο μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι, όπου κατηγορεί φωτογράφο για σ@ξουαλική επίθεση το 2012. Επίσης, σοκάρουν οι εικόνες από τη φρικτή επίθεση που δέχθηκε η Γιασμίν Κεσίλια, μοντέλο του Instagram, μετά από πάρτι στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα, η Ραταϊκόφσκι ισχυρίζεται ότι ο φωτογράφος Τζόναθαν Λέντερ της επιτέθηκε σεξουαλικά πριν οκτώ χρόνια, κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης στο σπίτι του στην ορεινή περιοχή Κάτσκιλς. Ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά τον ισχυρισμό του 29χρονου μοντέλου.

Όπως αναφέρεται σε άρθρο που έγραψε η ίδια και δημοσιεύτηκε στο New York Magazine την Τρίτη, ο ατζέντης της είχε κλείσει μια δουλειά άνευ αμοιβής για το περιοδικό Darius, που περιλάμβανε τη διανυκτέρευσή της στον χώρο της φωτογράφησης.

Η 20χρονη και άγνωστη ακόμα Ραταϊκόφσκι, φτάνοντας στο σπίτι του φωτογράφου έμαθε ότι θα πόζαρε με εσώρουχα. Προσπαθώντας να φανεί ώριμη και συνεργάσιμη η Ραταϊκόφσκι δεχόταν το κόκκινο κρασί που της προσέφερε όλο το απόγευμα ο φωτογράφος. «Είχα διδαχθεί ότι είναι σημαντικό να χτίσεις μια φήμη ως δουλευταρού και συνεργάσιμη. "Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα είναι ο επόμενος φωτογράφος που θα συνεργαστείς!" μου υπενθύμιζε ο ατζέντης μου», αναφέρει στο άρθρο της.

Αφού φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχα, ο Λέντερ φέρεται να είπε στην νεαρή κοπέλα να βγάλουν τα ρούχα τους. «Αμέσως μόλις έβγαλα τα ρούχα μου, ένα κομμάτι μου αποσυνδέθηκε από όσα συνέβαιναν. Άρχισα να αιωρούμαι έξω από τον εαυτό μου, βλέποντάς με να σκαρφαλώνω στο κρεβάτι. Λύγισα τη μέση μου και σούφρωσα τα χείλη μου, σκεπτόμενη πώς μπορεί να έδειχνα μέσα από τον φακό. Το φλας ήταν τόσο έντονο και είχα πιει τόσο κρασί που μπροστά στα μάτια μου εμφανίζονταν γιγάντιοι μαύροι κύκλοι».

Η Ραταϊκόφσκι είχε συνειδητοποίησε ότι ήταν «πολύ πολύ μεθυσμένη». Αργότερα το βράδυ η ίδια και ο Λέντερ κάθισαν στον καναπέ τυλιγμένοι με μια κουβέρτα και συζητούσαν.

«Όσα ακολούθησαν ήταν θολά, εκτός από τα συναισθήματα που μου προκάλεσαν. Δεν θυμάμαι να τον φιλάω, αλλά θυμάμαι πως τα δάχτυλά του ήταν ξαφνικά μέσα μου. Πίεζαν όλο και πιο σκληρά, όπως δεν με είχε αγγίξει ποτέ κανείς πριν από τότε αλλά ούτε και μετά. Μπορούσα να νιώσω το σχήμα μου και τις πτυχώσεις και πονούσα πάρα πολύ. Ενστικτωδώς, έφερα το χέρι μου στον καρπό του και τράβηξα με δύναμη τα δάχτυλά του από μέσα μου. Δεν είπα λέξη. Σηκώθηκε ξαφνικά και έφυγε γρήγορα, ανεβαίνοντας τις σκάλες στο σκοτάδι».

Την επόμενη μέρα, όπως περιγράφει η ίδια, ξύπνησε και γύρισε στο σπίτι της. Σύμφωνα με το Page Six, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν σε ένα βιβλίο, από την Imperial Publishing. Εκπρόσωπος της εταιρείας διέψευσε εχθές τους ισχυρισμούς της Ραταϊκόφσκι εις βάρος του φωτογράφου: «Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από τις τελευταίες ψευδείς δηλώσεις της κυρίας Ραταϊκόφσκι στο NY Mag, στο πλαίσιο της αδιάκοπης αναζήτησής της για δημοσιότητα. Φυσικά ο κ. Λέντερ αρνείται τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς περί επίθεσης. Είναι θλιβερό και ανατριχιαστικό το γεγονός ότι η εκδικητικότητά της την κάνει να ψεύδεται με τέτοιο τρόπο στον Τύπο».

Ωστόσο και ο Λέντερ, όταν επικοινώνησε μαζί του το «The Cut», έκανε λόγο για «παιδιάστικους και φθηνούς ισχυρισμούς». Αναφερόμενος σε αρκετές γυμνές φωτογραφίσεις που έχει κάνει το μοντέλο μετά τη συνεργασία τους, ο Λέντερ δήλωσε: «Ξέρετε για ποια μιλάμε, σωστά; Μιλάμε για την κοπέλα που πόζαρε γυμνή στο περιοδικό Treats! και χοροπηδούσε γυμνή στο βίντεο του Robin Thicke την ίδια περίοδο. Στ' αλήθεια θέλετε να πιστέψει κάποιος ότι ήταν θύμα;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share