Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σε πανικό η Έλενα Τσαβαλιά - Δεν πίστευε στα μάτια του ο Μάρκος Σεφερλής

Τι συνέβη;

15 Σεπτεμβρίου 2020 08:11
Σε πανικό η Έλενα Τσαβαλιά - Δεν πίστευε στα μάτια του ο Μάρκος Σεφερλής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πανικό βρέθηκε η Έλενα Τσαβαλιά, με τον Μάρκο Σεφερλή να είναι στο πλευρό της, αν και αμφότεροι δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό, που έβλεπαν και ήθελαν λίγο χρόνο... να το χωνέψουν.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που ανακοίνωσε μεταξύ άλλων μια σπουδαία είδηση, είναι εδώ και πολλά χρόνια μαζί στη ζωή και καρπός του έρωτά τους έχει αποτελέσει ο γιος τους, Χάρης. Θυμόμαστε, άλλωστε, την πρωτοποριακή πρόταση γάμου που είχαν κάνει μαζί... οι δύο άνδρες στην Τσαβαλιά, όταν είχαν βρεθεί στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Τα χρόνια περνούν, όμως, και ο μικρός έχει φτάσει πια σε σημείο να βρίσκεται κοντά στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Η ηθοποιός το εξέφρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βλέποντας το... βλαστάρι της να πηγαίνει πια στη Β' Λυκείου.

«OMG» έγραψε ως σχόλιο ατο Instagram, ήτοι «Ω Θεέ μου», με την ίδια μάλλον να μην πιστεύει το πόσο γρήγορα πέρασε ο χρόνος και ο Χάρης κοντεύει να ενηλικιωθεί.

Χαμός για την Έλενα Τσαβαλιά - Η κίνηση που μοίρασε «εγκεφαλικά»

Χαμός επικράτησε με την Έλενα Τσαβαλιά, η οποία προχώρησε σε μια κίνηση που... μοίρασε «εγκεφαλικά» και ανέδειξε την υπέρλαμπρη ομορφιά της, θαυμαστή από πλήθος κόσμου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που φροντίζει συχνά πυκνά να... τρελαίνει τον Μάρκο Σεφερλή και να δείχνει τη δυναμική της σχέσης τους, δημοσίευσε μια φωτογραφία, η οποία προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων στα social media, με τους θαυμαστές της να μην κρύβουν τη λατρεία τους.

Κι εκείνη, βέβαια, με τη σειρά της δεν έκρυψε την αγάπη της στη Βάσω Νακοπούλου, η οποία αποτελεί την nail artist της. Η Τσαβαλιά, λοιπόν, θέλησε μέσω Instagram να την ευχαριστήσει για τη δουλειά που έκανε και είναι, πράγματι, εντυπωσιακή, όπως και εν γένει η παρουσία της ηθοποιού.

Δείτε την ανάρτηση:

Ένα βήμα από τον χωρισμό Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά;

Πολλές φήμες ακούστηκαν σχετικά με την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή, και το πώς οι δυο τους έφτασαν κοντά στον χωρισμό. Σήμερα, το φερόμενο ως "τρίτο πρόσωπο" στη σχέση τους, θέλησε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους συνεργάζονται εδώ και χρόνια ενώ με την κάθε ευκαιρία, δείχνουν πόσο... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share