Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Είναι υποκρισία γιατί...» - Έμεινε «κόκκαλο» η Φαίη Σκορδά

Η αναφορά συναδέλφου της στην εκπομπή της

12 Σεπτεμβρίου 2020 07:40
«Είναι υποκρισία γιατί...» - Έμεινε «κόκκαλο» η Φαίη Σκορδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κόκκαλο» έμεινε η Φαίη Σκορδά με αναφορά συναδέλφου της, στην εκπομπή της, μιλώντας για υποκρισία εκ μέρους του καναλιού, που εκπροσωπεί, αν και τόνισε πως δεν επιθυμεί να ψέξει την ίδια, μιας και απλά έκανε τη δουλειά της.

Ο λόγος γίνεται για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ήταν αποκαλυπτικός στο τελευταίο επεισόδιο του Big Brother για την υπόθεση του Αντώνη Αλεξανδρίδη και όχι μόνο. Στο μονόλογό του, όπου υπερασπίστηκε τον ΣΚΑΪ, «κατακεραύνωσε» τον ΑΝΤ1 για την απόφασή του να μην προβάλλεται πια τίποτα από το σόου.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στον αέρα, «μετά το πρώτο live έγινε το περιστατικό, γιατί θυμάμαι να βρίσκεται εδώ ένα κανάλι για το πρωινό του, όπου μου πήρε δηλώσεις για το Big Brother. Η συνένταυξη προβλήθηκε πολλές φορές τη Δευτέρα χάριν της τηλεθέασης και, αμέσως μετά, δόθηκε ένα χαρτί στην παρουσιάστρια, όπου αναφερόταν πως δε θα μιλούσαν ποτέ ξανά για το παιχνίδι. Είναι υποκρισία, για το λόγο ότι δεν έκοψαν εμένα. Γιατί, λοιπόν, να παίξει πρώτα το βίντεο με τις δηλώσεις μου και μετά να σταματήσουν να προβάλλουν το Big Brother».

Η δήλωση του Μικρούτσικου έρχεται ως συνέχεια στο... μικρό γαϊτανάκι που έχει αρχίσει μεταξύ του ιδίου και του ΑΝΤ1, με το σταθμό να κρίνει ως «τηλεσκουπίδι» το σόου.

Δύσκολες στιγμές για την Φαίη Σκορδά - Συνέβη ότι και στον Γιώργο Λιάγκα

Πρώτη εβδομάδα στον αέρα το Πρωινό του ΑΝΤ1, για τη νέα αυτή τηλεοπτική σεζόν, και δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα για την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, αλλά και τους συνεργάτες της: Κόνι Μεταξά, Δημήτρη Μοθωναίο και Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφουν καθημερινά τα μηχανάκια της AGB, η Πέμπτη 10/9 δεν ήταν και μια τόσο καλή ημέρα για το Πρωινό, αφού σημειώθηκαν τα πρώτα μονοψήφια της σεζόν.

Για την ακρίβεια στο δυναμικό κοινό έκανε 9,9%... Βέβαια, η τηλεθέαση είναι ένα μεγάλο ζήτημα και ανατρέπεται καθημερινώς! Εμείς, πιστεύουμε πως κάτι τέτοιο δεν θα το ξαναδούμε γιατί σίγουρα η εκπομπή αξίζει πολλά παραπάνω από μονοψήφια...

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 9,9
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 16,4
  • Mega: Αν θυμηθείς το όνειρό μου 6,2
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 16,7
  • Open: Καλοκαίρι #ΝΟΤ 6,2
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 17,1
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share