Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγικές ώρες για την Ρούλα Κορομηλά!

Βυθισμένη στον πόνο!

11 Σεπτεμβρίου 2020 16:38
Τραγικές ώρες για την Ρούλα Κορομηλά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απαρηγόρητη δήλωσε μέσω twitter η Ρούλα Κορομηλά. Όπως έκανε γνωστό η αγαπημένη παρουσιάστρια, το σκυλάκι της που υπεραγαπούσε έφυγε από τη ζωή.

«Πέθανε το σκυλάκι μου και είμαι απαρηγόρητη! Απορώ με κάποιους πώς αντέχουν και δοκιμάζουν τα άγρια ένστικτά τους πάνω στα ζώα. Θλίβομαι και θυμώνω» σημείωσε στο θλιμμένο «τιτίβισμά» της η Ρούλα, βρίσκοντας αμέσως πολλούς συμπαραστάτες στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Σας καταλαβαίνω απόλυτα. Όταν χάσαμε τη δική μας, ήταν σαν να έφυγε μέλος της οικογένειας. Ποτέ δεν την ξεχνάμε. Σας νιώθω και λυπάμαι πολύ. Όσο για όσους κάνουν κακό σε ζώο, είναι δυνάμει δολοφόνοι ανθρώπων. Εγκληματίες απλά» σχολίασε, μεταξύ πολλών άλλων, διαδικτυακή φίλη της παρουσιάστριας, η οποία έχει αποτραβηχτεί από κάθε είδους δραστηριότητα στη μικρή οθόνη εδώ και μερικά χρόνια.

Ρούλα Κορομηλά: Το πρώτο σχόλιο της για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Το πρώτο της σχόλιο, μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, έκανε η Ρούλα Κορομηλά, η οποία τοποθετήθηκε μέσω social media για την άλλοτε συνάδελφό της.

Η ιστορική παρουσιάστρια απάντησε σε tweet της Ναταλίας Γερμανού, μιλώντας για το τέλος, τόσο της Ωραίας Ελένης όσο και της Χαρούλας Αλεξίου, τονίζοντας ότι... Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr.

Η κόντρα της Ρούλας Κορομηλά με το... - " Το είχα τιμήσει, ας μην παίρνει πολύ θάρρος..."

Μια φωτογραφία που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό και μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω ανέβασε η Ρούλα Κορομηλά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ρούλα είναι ενεργή στα μέσα κοινωνική δικτύωσης και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας μέχρι και το μαγευτικό σπίτι της. Συγκεκριμένα, χθες έκανε ένα throwback, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από όταν ήταν παρουσιάστρια στην τηλεόραση, μιλώντας για μια κρυφή κόντρα. Δεν μιλάμε για κόντρα βέβαια με φυσικό πρόσωπο αλλά με ένα χρώμα...το μωβ.

Αποκαλύπτει ότι δεν το φοράει πλέον, θεωρώντας το γρουσούζικο... και πολλοί την κατακρίνουν για αυτό. Υπήρχαν εποχές που το είχε τιμήσει, και πρέπει να πούμε ότι της πάει πάρα πολύ.

Δείτε την ανάρτησή της:

Ορίστε! Αποδεικτικά στοιχεία, επειδή μου τη λέτε κάθε φορά σχετικά με το μωβ χρωματάκι! Το είχα « τιμήσει»... Το είχα. Καλά ας μην παίρνει και πολύ θάρρος...
ΥΓ.: Εγώ φταίω που όποιος με επισκέπτεται δεν προτιμάει αυτό το χρωμα; Εγώ δηλαδή φταίω πάλι που σήμερα ο ηλεκτρολόγος ξεροσταλιάζε έξω από την πόρτα μου, γιατί συνειδητοποίησε ότι φοράει μωβ πουκάμισο; Του έδωσα ένα λευκό t-shirt και μπήκε ο χριστιανός! Φήμες! Φήμες!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share