Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη για τρίτο παιδί μετά τον χωρισμό από τον Γιώργο Λιάγκα!

Είχε μιλήσει ανοικτά!

10 Σεπτεμβρίου 2020 13:15
Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη για τρίτο παιδί μετά τον χωρισμό από τον Γιώργο Λιάγκα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί πλέον να δηλώνει ερωτευμένη και έτοιμη για δεύτερο γάμο η Φαίη Σκορδά ωστόσο πριν από περίπου 15 μήνες σε συνέντευξή της είχε αποκλείσει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είχε βρεθεί σε εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και είχε τονίσει πως δεν υπάρχει στα σχέδια της τρίτο παιδί, μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα, και πως θα ήθελε με τον πρώην σύζυγό της να είχε κάνει περισσότερα παιδιά!

Τι είχε δηλώσει τότε για νέα σχέση η Φαίη Σκορδά; Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

"Στο 1ο ραντεβού με τον Γιώργο..." - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά 4 χρόνια μετά το χωρισμό με τον Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της έπιασαν μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σήμερα στην εκπομπή και μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια δε δίστασε να πετάξει μία ατάκα για τον Γιώργο Λιάγκα. Λίγο αργότερα, άρχισε να τραβάει τις βλεφαρίδες της και δεν άφησε ούτε μία!

Η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει πλέον μία άριστη σχέση με τους τηλεθεατές της και έτσι δε διστάζει να εκφραστεί με άνεση στην τηλεόραση. Έτσι, όταν κάποια στιγμή την ενόχλησαν οι... διαβάστε περισσότερα για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στο Youweekly.gr

Ξανά μαζί Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά

Το Πρωινό έχει σήμερα πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και έτσι η εκπομπή ξεκίνησε με τον πιο ασύλληπτο τρόπο καθώς η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε χέρι χέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, σε μία αναδρομή από την πρώτη κιόλας χρονιά της εκπομπής της στο κανάλι.

Η παρουσιάστρια έκανε τη μεγάλη ανατροπή και... διαβάστε και δείτε το βίντεο με τη Σκορδά και τον Λιάγκα στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share