Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

H κοινή απόφαση Ματέο Παντζόπουλου και Ελένης Μενεγάκη!

Τι συνέβη;

10 Σεπτεμβρίου 2020 10:51
H κοινή απόφαση Ματέο Παντζόπουλου και Ελένης Μενεγάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μεγάλη απόφαση για την προσωπική τους ζωή πήραν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, μετά την αποχώρηση της παρουσιάστριας από την τηλεόραση. Σύμφωνα με πληροφορίες που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, υπάρχει λόγος που το ζευγάρι δεν θέλει να γυρίσει στην Αθήνα.

Από τότε που η Ελένη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της απολαμβάνει κάθε λεπτό από τον ελεύθερο χρόνο της στον επίγειο παράδεισο της. Τα 'Άχλα της Άνδρου. Εκεί βρίσκει την ηρεμία της, ενώ είναι ελεύθερη να περπατά στο δρόμο, χωρίς να φοβάται τους paparazzi που... καραδοκούν για μια φωτογραφία της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί στο νησί και έχει μιλήσει με τα πιο όμορφα λόγια. «Μια εβδομάδα διακοπές σε ένα μικρό κτήμα- συγκρότημα, με 8 σπίτια σαν καλοκρυμμένο μυστικό, πάνω από μία παραλία ονειρική με τριμμένο βότσαλο. Τα παιδιά τρελάθηκαν εκεί», είχε εξομολογηθεί πριν αρκετά χρόνια η παρουσιάστρια. «Ήταν ελεύθερα να πηγαίνουν παντού, να παίζουν όλη μέρα. Κινητό δεν έπιανε, δεν υπήρχε τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, ο έξω κόσμος. Αυτές ήταν μέρες πραγματικής χαλάρωσης».

Να σημειώσω πως ένα "κρυφό" σημείο στο Όναρ έφτιαξε ο Ματέο Παντζόπουλος αποκλειστικά για τα μάτια της αγαπημένης του, Ελένης Μενεγάκη. Δείτε την φωτογραφία - αποκάλυψη.

Αυτός είναι ο λόγος που Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος δεν θέλουν να επιστρέψουν στην Αθήνα

Ειδικά τώρα που είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις, όσον αφορά την τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να κάτσει περισσότερο καιρό στο νησί της Άνδρου. Για το λόγο αυτό, με τον Ματέο Παντζόπουλο πήραν την απόφαση όπως με πληροφόρησαν και σας αποκαλύπτω στο Vanda's blog του Youweekly.gr, να κάτσουν περισσότερες ημέρες.

Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να γυρίσουν στην Αθήνα, λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία, έτσι ώστε η Ελένη να ετοιμάσει την Λάουρα και την Βαλέρια για τη νέα σχολική χρονιά.

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share