Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Σοκ για τη Σία Κοσιώνη: "Μου είναι δύσκολο να..."

Πού αναφέρθηκε η δημοσιογράφος/παρουσιάστρια;

10 Σεπτεμβρίου 2020 08:28
Σοκ για τη Σία Κοσιώνη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος έχει ξεσπάσει από το απόγευμα της Κυριακής 6/9, όταν ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο με έναν παίκτη του "Big Brother", τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος έκανε ένα εμετικό σχόλιο περί βιασμού. Φυσικά, αυτό το σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση του σταθμού, αλλά και της Σίας Κοσιώνη.

Το βράδυ της Δευτέρας 07/09, η Σία Κοσιώνη μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και αμέσως μετά την προβολή της επίσημης ανακοίνωσης, έκανε το δικό της έντονο σχόλιο εκφράζοντας τη βαθιά αποστροφή που τις προκάλεσαν τα σχόλια του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Σία Κοσιώνη

"Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να περιγράψω το σοκ και την αποστροφή που μου προκάλεσε το χυδαιότατο αυτό σχόλιο στο Live streaming του Big Brother, δεν έπαιξε στην τηλεόρασή μας αυτό. Είναι περιττό να πούμε και να πω, μιλώντας ως γυναίκα αλλά και ως γυναίκα που μεγαλώνω ένα αγόρι, οι γυναίκες δεν είναι έρμαια στις ορέξεις κανενός. Ως εκ τούτου τέτοιου είδους αντιλήψεις προσβάλλουν και τις γυναίκες και κάθε γιο σκεπτόμενο άντρα. Είναι αυτονόητο ότι τέτοια περιστατικά όταν συμβαίνουν πρέπει να τα βλέπεις κατάματα ειδικά όταν είσαι ο ΣΚΑΪ".

Η Σία Κοσιώνη ακύρωσε τον... ΣΚΑΙ

H δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη είχε προγραμματισμένη συνέντευξη στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ και την Ιωάννα Μαλέσκου όμως αντί για εκείνη εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση από την Κύπρο ο Τάσος Τρύφωνος. Τι συνέβη με τη δημοσιογράφο;

Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε στο μεγάλο κανάλι μετά τις διακοπές της και ανέλαβε και πάλι τα σκήπτρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με μία διαφορά, η όμορφη δημοσιογράφος άλλαξε στιλ και κούρεμα στα μαλλιά της και είναι πραγματικά αγνώριστη.

Σήμερα περιμέναμε να εμφανιστεί στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ ωστόσο δεν μπόρεσε να παρευρεθεί κάτι για το οποίο μας ενημέρωσε η παρουσιάστρια του "Love it".

«Σήμερα για προσωπικούς λόγους, συμβαίνουν και αυτά στις ζωντανές εκπομπές, δεν θα μπορέσουμε να έχουμε κοντά μας τη Σία Κοσιώνη, όμως ανανεώνεται το ραντεβού μας.», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου για την απουσία της δημοσιογράφου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share