Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βάζει ένα τέλος ο Σπύρος Παπαδόπουλος

"Έχω κουραστεί" - Τι συμβαίνει;

9 Σεπτεμβρίου 2020 14:51
Βάζει ένα τέλος ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετές είναι οι τηλεοπτικές εξελίξεις με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος παρότι ανανέωσε πρόσφατα για ακόμα ένα χρόνο με τον ΣΚΑΙ φαίνεται πως μετά το πέρας θα "κρεμάσει τα παπούτσια του"!

Ο ίδιος μάλιστα, σε περσινή του συνέντευξη είχε τονίσει πως έχει κουραστεί κάτι που δείχνει πως οι σκέψεις για απόσυρση έχουν αρχίσει να ωριμάζουν στο μυαλό του. Λέτε να μπει ένα τέλος εποχής με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το "Στην υγειά μας ρε παιδιά";

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πέρσι τέτοια εποχή:

«Ναι, δεν με παίρνει να τη σταματήσω. Εννοώ ότι θα πέσουν να με φάνε. Αλλά έχω κουραστεί. Δηλαδή θα ήθελα να τη σταματήσω. Αν μου λέγανε αύριο ότι βρήκαν κάποιον που τους αρέσει και τον εμπιστεύονται, θα πέταγα από τη χαρά μου. Έχω κουραστεί. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν έχω ποτέ ρεπό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Γιατί με την εκπομπή, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, όπως και με το θέατρο, δεν έχω μια σχέση του στυλ ότι ξέρω τα κόλπα για να τη βγάλω εύκολα. Κάθε φορά έχω την ίδια αγωνία. Χρειάζεται μελέτη, όχι μόνο για το τιμώμενο πρόσωπο, αλλά και για όσους θα είναι εκεί, που μπορεί να κινηθεί η κουβέντα. Υπάρχει άγχος. Κάθε φορά, αν δεν περάσει το πρώτο εικοσάλεπτο για να δω να χαλαρώνουν μερικές γραβάτες και να νιώσω ότι η εκπομπή έχει χημεία, είμαι χάλια.

Διότι, ξέρετε, πολλοί σκέφτονται ότι απλά μαζεύεστε γύρω από ένα τραπέζι και πίνετε κρασί, σιγά το δύσκολο… Όντως, πολλοί το σκέφτονται αυτό και ορισμένοι το γράφουν κιόλας. Αλλά δεν μπορεί να ξέρει κιόλας ο άλλος. Σε βλέπει να περνάς μια χαρά και σου λέει ‘ρε συ πληρώνεσαι κιόλας;’».

"Οι γιατροί δεν πιστεύανε ότι..." - Σοκαρισμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, πριν λίγο καιρό, αναφέρθηκε στις δύσκολες ημέρες και συγκεκριμένα στον καρκίνο που είχε να αντιμετωπίσει. Τι είχε πει ο ηθοποιός για το... φόβο;

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Δε φοβήθηκα. Οι γιατροί δεν το πιστεύανε, νόμιζαν ότι υποκρίνομαι. Ένας λόγος που πήγα πολύ καλά ήταν ο ψυχολογικός. Μου είπαν ότι έχω καρκίνο και θα κάναμε εξέταση να δούμε πόσο έχει προχωρήσει, αν έχει κάνει μετάσταση.

Έχω μάθει να είμαι έτοιμος για όλα. Έπιασα το γιο μου -δείτε εδώ το πρόσωπό του-, του είπα τι έχω και μιλήσαμε. Ο φόβος και η κατήφεια κάνει πολύ κακό στην υγεία. Είμαι τρομερά προετοιμασμένος και για τα καλύτερα και για τα χειρότερα. Κι ο γιος μου είναι σαν κι εμένα. Ήταν κοντά μου συνέχεια. Κάναμε καλαμπούρια και πλάκες", είχε πει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share