Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θετικοί στον κορωνοϊό Ντέιβιντ και Βικτώρια Μπέκαμ: Γύρισαν τη μισή υφήλιο όντας νοσούντες

Αποκάλυψη φωτιά!

8 Σεπτεμβρίου 2020 09:02
Θετικοί στον κορωνοϊό Ντέιβιντ και Βικτώρια Μπέκαμ: Γύρισαν τη μισή υφήλιο όντας νοσούντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο νέος κορωνοϊός, είναι η νόσος των... σελέμπριτι! Πρόκειται για έναν ιό που μεταδίδεται κυρίως με την έντονη κοινωνική ζωή και αν κάποιοι συμμετέχουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις και μετακινούνται με άνεση από το ένα μέρος στο άλλο, σε συχνότητα -πολύ πιο- πάνω από τον μέσο όρο, είναι σίγουρα οι διάσημοι και όσοι συμμετέχουν σε όλο αυτό το σύστημα παγκοσμίως. Στη λίστα των σελέμπριτι περιλαμβάνονται -αν μη τι άλλο- ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον βρετανικό Τύπο, το διάσημο ζευγάρι όχι απλώς κόλλησε τον νέο κορωνοϊό, όχι απλώς νόσησε, αλλά μέχρι να εκδηλώσουν συμπτώματα είχαν ταξιδέψει τη μισή υφήλιο και είχαν λάβει μέρος σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, καθιστώντας τους εαυτούς τους «σούπερ μεταδότες».

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν ιδιοκτήτης της ομάδας Ίντερ Μαϊάμι και η διάσημη σταρ της ποπ σύζυγός του, παραβρέθηκαν σε μεγάλο πάρτι στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Εκεί, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, κόλλησαν τον νέο κορωνοϊό.

Από το Λος Άντζελες πέταξαν στη Βρετανία, προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του γιους τους, Μπρούκλιν. Δεν κάθισαν ούτε μία ημέρα, καθώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε υποχρεώσεις με την Ίντερ Μαϊάμι. Μετέβησαν λοιπόν ξανά στις ΗΠΑ, μαζί με όλη την οικογένεια.

Ο Ντέιβιντ ήρθε σε επαφή με πολύ κόσμο, αντάλλαξε φιλιά, αγκαλιές και χειραψίες με οπαδούς και αξιωματούχους της περιοχής του Μαϊάμι.

Λίγο αργότερα, ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του άρχισαν να παρουσιάζουν τα συμπτώματα του νέου κορωνοϊού. Ο Ντέιβιντ αισθάνθηκε πρώτος αδιαθεσία και ακολούθησε η Βικτώρια, η οποία παρουσίασε πανόλαιμο και πυρετό.

Το διάσημο ζευγάρι δεν ανακοίνωσε το παραμικρό. Είναι δε, άδηλο πόσοι άνθρωποι επηρεάστηκαν από την έντονη κινητικότητα του ζεύγους. Τόσο ο Ντέιβιντ όσο και η Βικτώρια είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο αποτελούν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πως μεταδίδεται ταχύτατα ο νέος κορωνοϊός, καθώς μέχρι αν εκδηλωθούν τα πρώτα συμπτώματα, ο φορέας δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι πάσχει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share