Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δείτε πώς ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου πριν εφτά χρόνια στα Καλλιστεία Κρήτης (Video)

Η ξανθιά παρουσιάστρια το 2013 είχε δοκιμάσει την τύχη της στο μόντελινγκ

8 Σεπτεμβρίου 2020 08:05
Δείτε πώς ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου πριν εφτά χρόνια στα Καλλιστεία Κρήτης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, αναμφισβήτητα είναι η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, μετά τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ, έχει κάνει τους πάντες να ασχολούνται με εκείνη.

Είναι γνωστό ότι η όμορφη παρουσιάστρια έχει σπουδάσει παιδαγωγικά, αλλά δεν έχει κάνει μόνο αυτό στο παρελθόν. Η Μαλέσκου είχε δοκιμάσει την τύχη της και στο μόντελινγκ και μάλιστα το 2013 είχε πάρει μέρος στα Καλλιστεία της Κρήτης, κερδίζοντας τον τίτλο της "Β’ Αναπληρωματικής Μις Κρήτη". Επίσης, δείτε εδώ ποια είναι η ηλικία της όμορφης παρουσιάστριας.

Σε βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φαίνεται η παρουσιάστρια, που δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα στο πέρασμα των χρόνων, να απαντά σε ερώτηση κριτή της επιτροπής, αν μπορεί να συνδυάσει τα παιδαγωγικά με το μόντελινγκ. Η ίδια είχε απαντήσει με βεβαιότητα πως ναι, γίνεται.

ΣΚΑΙ: Λαμπερή πρεμιέρα για την Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It - Το πλατό Ολυμπιακών διαστάσεων και το μαγευτικό φόρεμα

Επιτέλους, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης όπως πολλοί την αποκαλούν έκανε την εμφάνισή της στον αέρα του ΣΚΑΙ, με τη νέα καθημερινή εκπομπή Love it. Το πλατό έχει διαστάσεις γηπέδου και η ίδια στο καλησπέρα της έκλεψε την παράσταση με το εντυπωσιακό φόρεμά της.

Αφού έκανε στους τηλεθεατές μια ξενάγηση για το τι θα συμβεί σε κάθε χώρου του πλατού ξεκίνησε όλο... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Αυτό έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου με το που υπέγραψε με τον ΣΚΑΙ - Διέγραψε από το Instagram...

Ανάμεσα με τον ΣΚΑΙ και την Ιωάννα Μαλέσκου, οι κρίσιμες υπογραφές έπεσαν και πλέον ανήκει στην ομάδα του σταθμού. Ωστόσο, λίγο μετά το ευχάριστο αυτό γεγονός, μια κίνηση της παρουσιάστριας έγινε γνωστή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία θα μας κρατά συντροφιά κάθε μεσημέρι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να ανέβει μόνιμα από την Κρήτη στην Αθήνα. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share