Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πόσο;; Δεν φαντάζεστε ποια είναι η ηλικία της Ιωάννας Μαλέσκου

Πάθαμε πλάκα!

7 Σεπτεμβρίου 2020 14:40
Πόσο;; Δεν φαντάζεστε ποια είναι η ηλικία της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι το νέο πρόσωπο της showbiz που ήρθε να βάλει φωτιά στους δέκτες μας με την καθημερινή της εκπομπή και την σέξι εμφάνισή της. Η όμορφη παρουσιάστρια όπου μέχρι πρότινος εμφανιζόταν σε τοπικό κανάλι της Κρήτης ανέλαβε την μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ κι έχει κάνει όλο το κοινό να μιλάει για εκείνη, δείτε εδώ την είσοδο της στο πλατό με ένα εντυπωσιακό τσιφτετέλι.

Πολλά μυστικά και πληροφορίες για την προσωπική της ζωή βλέπουν τον τελευταίο καιρό το φως της δημοσιότητας καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια για την ξανθιά καλλονή με πρώτο και κύριο θέμα συζήτησης την ηλικία της. Πόσο χρονών είναι λοιπόν η Ιωάννα Μαλέσκου;

Η παρουσιάστρια γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1989 στην Πρέβεζα και είναι 31 ετών.

Αυτό έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου με το που υπέγραψε με τον ΣΚΑΙ - Διέγραψε από το Instagram...

Ανάμεσα με τον ΣΚΑΙ και την Ιωάννα Μαλέσκου, οι κρίσιμες υπογραφές έπεσαν και πλέον ανήκει στην ομάδα του σταθμού. Ωστόσο, λίγο μετά το ευχάριστο αυτό γεγονός, μια κίνηση της παρουσιάστριας έγινε γνωστή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία θα μας κρατά συντροφιά κάθε μεσημέρι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να ανέβει μόνιμα από την Κρήτη στην Αθήνα. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr

Σοκαρισμένοι στον ΣΚΑΙ με την Ιωάννα Μαλέσκου

Πλησιάζει το κλείσιμο της πρώτης εβδομάδας που βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it και σύμφωνα με όσα καταγράφουν τα μηχανάκια της AGB τα νούμερα τηλεθέασης αρχίζουν και... υποχωρούν σιγά σιγά.

Μπορεί στην πρεμιέρα να έκανε απίστευτα ποσοστά... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share