Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παντρεύεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη - Έγινε η ανακοίνωση

Χαρές στην οικογένεια

5 Σεπτεμβρίου 2020 12:40
Παντρεύεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη - Έγινε η ανακοίνωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαρές έχει στην οικογένεια του ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Ζουγανέλης, καθώς όπως έγινε γνωστό ο γάμος της μονάκριβης κόρης του, Ελεονώρα.

Συγκεκριμένα, η λαμπερή τραγουδίστρια πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Σπύρο Δημητρίου.

Η αναγγελία του γάμου της Ελεονώρας Ζουγανέλη

«Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις; Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα» αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία του ζευγαριού που δημοσιεύτηκε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Εστία». Με καυτό τζιν σορτσάκι η Ελεονώρα Ζουγανέλη στη Μύκονο με το σύντροφο της.

Πηγή: Youweekly.gr

«Η μάχη με την παχυσαρκία έγινε ένα όπλο για να…» - Συγκλονίζει η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Συγκλονίζει με τα λόγια της σχετικά με την παχυσαρκία η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο οποία έκανε τη δική της εξομολόγηση στο «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου για ένα θέμα που τη «σημάδεψε», έχοντας καταφέρει μάλιστα να χάσει 60 ολόκληρα κιλά.

Η Ελληνίδα καλλιτέχνιδα μίλησε για τα προβλήματα που ένιωθε από την παιδική της ηλικία με την εμφάνισή της, αναφέροντας πως «δεν ήθελα πολύ να μιλάω για αυτό, καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και κατάλαβα μετά, μάλιστα, ότι πρόκειται για ένα θέμα που κρύβει κι άλλα, υπόγεια, προβλήματα.

Δεν μπορώ να πω, όμως, ότι με στοιχειώνει. Η παχυσαρκία ήταν μια διαδρομή που με έβαλε στο δρόμο μιας ουσίας. Στην εφηβεία θέλεις, η αλήθεια είναι, να αρέσεις και να το εισπράττεις, αλλά σε κάθε περίπτωση από την παχυσαρκία πήρε το δώρο του πείσματος και της πειθαρχίας, ένα όπλο, που χρησιμοποίησα σε αυτό που κάνω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share