Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πανικός στο Buckingham: Ιστορική συμφωνία για Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Νέα σελίδα στη ζωή του ζευγαριού

3 Σεπτεμβρίου 2020 15:35
Πανικός στο Buckingham: Ιστορική συμφωνία για Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε στο Buckingham, όταν έμαθαν για την ιστορική συμφωνία του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Netflix, κάτι που γνωστοποιήθηκε επίσημα, για να ξεκινήσουν την νέα τους καριέρα, ύστερα από την αποχώρηση από το παλάτι.

Οι δυο τους αρχίζουν το επάγγελμα του παραγωγού, πέντε μόλις μήνες μετά την παραίτησή τους, δείχνοντας πως έχουν γυρίσει σελίδα στην κοινή τους πορεία. Το «Variety» είχε από καιρό αποκαλύψει τις επαφές των δύο πλευρών, με τους Σάσεξ τελικά να αποφασίζουν να συνεργαστούν με την πλατφόρμα των 193 εκατομμυρίων χρηστών ανά τον κόσμο.

Το περιεχόμενο των παραγωγών τους και το οικονομικό

Ένα ενδιαφέρον ερώτημα είναι το τι θέλουν να παρουσιάσουν μέσω του Netflix οι δυο τους. Το ζευγάρι, για το οποίο πρόσφατα έγινε μεγάλη αποκάλυψη, θέλει η συνεργασία να είναι μακροπρόθεσμη, με την κοινή τους ανακοίνωση να επισημαίνει πως «θέλουμε να δημιουργήσει περιεχόμενο, με κεντρικό θέμα το να δίνεται ελπίδα στον κόσμο. Ως νέοι γονείς, θα θέλαμε να δημιουργήσουμε αντίστοιχες παραγωγές και το Netflix θα μας βοηθήσει να τις προωθήσουμε.

Προς το παρόν, πάντως, το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως η συνεργασία αυτή θα αποφέρει σημαντικά κέρδη σε Χάρι και Μέγκαν. Το σίγουρο είναι, ότι οι παραγωγές με περιεχόμενο για παιδιά είναι σε πρώτο πλάνο για το ζευγάρι, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την ευαισθητοποίησή τους στο εν λόγω θέμα.

«Σεισμός» στο Buckingham: Η επιθυμία της Μέγκαν Μαρκλ που... τάραξε τα νερά

«Σεισμό» είχε φέρει στο Buckingham η επιθυμία της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είχε ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στο παλάτι, τον καιρό όπου βρισκόταν εκεί, μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Η επιθυμία της Αμερικανίδας είχε σχέση με τον γιο τους, Άρτσι, με την ίδια να έχει τονίσει πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση η βάπτισή του να προβληθεί δημοσίως. Ο λόγος ήταν, ότι θεωρούσε άδικες τις ουκ ολίγες σκληρές κριτικές εναντίον τους, κάτι που την έκανε να θέλει να προστατεύσει το παιδί της.

Κι αυτό συνέβη, τη στιγμή που η βάπτιση ενός νέου μωρού στη βασιλική οικογένεια αποτελεί λόγο για έλευση... λεγεώνων από δημοσιογράφους και φωτογράφους. Το ζευγάρι, όμως, ήταν αρκετά απογοητευμένο και στις 6 Ιουλίου 2019 δεν έδωσαν καμία δυνατότητα πρόσβασης στις εικόνες της βάπτισης του Άρτσι, «σπάζοντας» έτσι την παράδοση.

Σε αντίθεση με άλλες εκδηλώσεις της οικογένειας, αυτή έγινε σε πολύ στενό κύκλο στο ιδιωτικό εκκλησάκι των Ουίντσορ, με περίπου 20 άτομα ως καλεσμένους. Σε εκείνη τη βάπτιση, ο Άρτσι φορούσε τα ίδια ρούχα με τα ξαδέλφια του.

Σχετικά με τη μη πρόσβαση σε δημοσιογράφους και φωτογράφους, η Μέγκαν είχε αναφέρει πως «δε σταματούσαν να με κρίνουν και ήθελαν να τους δώσω στο πιάτο τον γιο μου χωρίς καμία προστασία. Αυτό δεν είχε νόημα κι ας τολμήσουν να το πουν σε οποιαδήποτε άλλη μητέρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share