Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πανικός με τον Νίκο Μουτσινά - Η κίνηση που ξεσήκωσε τους πάντες

Τι συνέβη;

1 Σεπτεμβρίου 2020 12:15
Πανικός με τον Νίκο Μουτσινά - Η κίνηση που ξεσήκωσε τους πάντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε με τον Νίκο Μουτσινά, με τον διάσημο ηθοποιό και παρουσιαστή να κάνει μια κίνηση, η οποία ξεσήκωσε άπαντες, στέλνοντας το δικό του... ξεχωριστό μήνυμα λίγο προτού τελειώσει το καλοκαίρι.

Ο ίδιος πέρασε, όπως φάνηκε από τις αναρτήσεις του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, ενώ τώρα γυρίζει στον αέρα του ΣΚΑΪ, προκειμένου να συνεχίσει την επιτυχημένη μεσημεριανή του εκπομπή, ενώ πρόσφατα μίλησε για τη «σχέση» του με Έλληνα ηθοποιό.

Λίγο πριν επιστρέψει, ωστόσο, είχε ένα μήνυμα να στείλει, με μια δημοσίευση στο Instagram να βάζει «φωτιές», καθώς έμεινε... με το φανελάκι και ουκ ολίγοι αντέδρασαν στην ανάρτηση.

«Έκανε ζέστη,ήταν σωστά τα φωτα..ε,πολύ θέλει ο άνθρωπος???το έβαλα το φανελάκι μου», έγραψε ο ίδιος ως λεζάντα στη δημοσίευση, όπου έδειξε να είναι... σωστό μοντέλο.

Δείτε την:

Ρίγη συγκίνησης με τον Νίκο Μουτσινά

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος με μια νέα του ανάρτηση συγκλόνισε, χάρη στο μήνυμα που αυτή εμπεριείχε, δίνοντας ένα σπουδαίο μάθημα ζωής.

Ο Νίκος Μουτσινάς πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάνει αναρτήσεις που αφορούν την ζωή, στο να είμαστε θετική και γενικά ότι αφορά τα συναισθήματα που μπορεί να νιώθει κάποιος. Η ανάρτηση λοιπόν που έκανε χθες... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share