Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποχώρηση "βόμβα" για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Δεν θα συμμετέχει φέτος στο...

Εμβρόντητοι όλοι!

29 Αυγούστου 2020 14:55
Αποχώρηση

Μετά τις αναρτήσεις του για τον Λεωνίδα Μπαλάφα και την αιχμηρή απάντηση του ίδιου του τραγουδιστή τώρα ένα ακόμη συμβάν πυροδοτεί ξανά την κόντρα με το Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Μετά από όλο αυτό το σκηνικό, ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef ενημέρωσε την παραγωγή ότι δεν θα παρουσιάσει την «Συναυλία των 11», επικαλούμενος προσωπικούς του λόγους.

Χαρακτηριστικό είναι πως στη “συναυλία των 11” νέων τραγουδοποιών, ερμηνευτών και μουσικών, τη Δευτέρα στην Τεχνόπολη, θα συμμετέχει και ο Λεωνίδας Μπαλάφας. Να υπενθυμίσουμε πως το επόμενο Σαββατοκύριακο ο γοητευτικός σεφ θα παρουσιάσει το μουσικό φεστιβάλ του δικού του ραδιοφωνικού σταθμού.

Η ηχηρή αποχώρηση

«Νωρίτερα σήμερα ο αγαπητός σε όλους και φίλος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που επρόκειτο να παρουσιάσει την «Συναυλία των 11″, μας ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει εν τέλει να συμμετέχει, για προσωπικούς του λόγους. Εμείς παρόλα αυτά ευχόμαστε από την καρδιά μας καλή επιτυχία στο Samano festival.
Σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση, η ΡόΔα Productions δημιουργήθηκε μέσα στο πιο δύσκολο καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών για τον κόσμο της τέχνης, με όραμα και στόχο να ενώσει και να φέρει κοντά, μουσικούς και κοινό. Και αυτή παραμένει η θέση μας…
Σας περιμένουμε όλες και όλους (με τη μάσκα σας) το βράδυ της Δευτέρας, 31/8, για να γιορτάσουμε, μαζί με τους καλεσμένους μας και τους μουσικούς που πλαισιώνουν τους ‘Εντεκα νέους τραγουδοποιούς, τη μουσική και το τέλος του Αυγούστου. Να είστε όλοι εκεί!», έγραψαν οι υπεύθυνοι της συναυλίας.

Δείτε την ανακοίνωση της παραγωγής

"Νωρίτερα σήμερα ο αγαπητός σε όλους και φίλος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που επρόκειτο να παρουσιάσει την "Συναυλία των 11"...

Posted by ΡοΔα Productions on Tuesday, August 25, 2020

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αυτό είναι το ύψος του διάσημου σεφ

Μπορεί να είναι ο πιο κοντός κριτής, αλλά είναι και η μεγάλη αδυναμία τηλεθεατών και παικτών.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δέχεται πολλά πειράγματα για το ύψος του ιδίως από τον Σωτήρη Κοντιζά, που του είχε πει «Είσαι περασιά με το ύψος των πάγκων», αλλά πάντα γελάει δυνατά. Για άλλη μία φορά αποδεικνύει ότι είναι ακομπλεξάριστος, με την ανάρτησή του στο twitter. Όπως έχουμε καταλάβει ο γοητευτικός σεφ έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα social media, δείτε εδώ την ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram για το φεστιβάλ που διοργανώνει

Δημοσίευσε μια μεζούρα και έγραψε: «Για να το λύσουμε… 1,74 μετρημένος στο Α.Τ Νέας Σμύρνης , για την καινούργια ταυτότητα… (τον παρακάλεσα να βάλει κάνα πόντο παραπάνω… Αλλά δεν έπιασε…)».

Όσο ύψος κι αν έχει είναι έξυπνος, έχει χιούμορ και ατάκα που σκοτώνει.

Δείτε το Tweet του διάσημου σεφ:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share