Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Παντρεύτηκε το «παιδί» του Γιάννη Μπέζου

Ο λόγος για...

28 Αυγούστου 2020 10:25
«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Παντρεύτηκε το «παιδί» του Γιάννη Μπέζου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε μια γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε... τρελάνει τον Γιάννη Μπέζο, όχι για την προσωπική του ζωή, αλλά τον χαρακτήρα που είχε στη σειρά, όπου έπαιζε την κόρη του.

Όλοι θυμόμαστε την παιχνιδιάρα «Λίλα», την κόρη του «Αλέξανδρου» (Γιάννης Μπέζος) και της Μαργαρίτας (Ναταλία Τσαλικη) που με το χαρακτηριστικό κουνέλι της και τις ατάκες της μας χάρισε πολλές στιγμές γέλιου στο «Άκρως Οικογενειακόν», ενώ ο ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε τα νέα του σχέδια.

Ο ρόλος της μικρής ενσαρκώθηκε από δυο κορίτσια. Στον πρώτο κύκλο τον υποδύθηκε η Ιφιγένεια Καλούτσα και στον δεύτερο η Μαρία Γαλέτα.

Η Μαρία μεγάλωσε και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε μία πολύ όμορφη θρησκευτική τελετή, δείχνοντας χαρούμενη στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής της.

Γιάννης Μπέζος: Η άγνωστη σχέση του με τη "Λίλη" από το "Εκείνες κι εγώ"

Ανακαλύψαμε μια απίστευτη συγγένεια με την οποία και μείναμε... άφωνοι. Ξέρετε ποια είναι η "σχέση" της "Λίλης" από το "Εκείνες κι εγώ" με τον Γιάννη Μπέζο;

Αναφερόμαστε φυσικά στη Βαλέρια Κουρούπη, μια ηθοποιό που έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στη σειρά του Ant1, "Εκείνες κι εγώ".

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις απίστευτες σκηνές γέλιου που μας χάρισε η επική "Λίλη" στη σειρά με τον Ζάχο Δόγκανο; Το "Εκείνες κι εγώ" κατέχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά όλων μας. Ο Γιάννης Μπέζος στον ρόλο του Ζάχου Δόγκανου είχε δώσει ρεσιτάλ μαζί με τη "Λίλη", η οποία ήταν η σύντροφος του ανιψιού του Πετράκη -δείτε πώς είναι σήμερα-.

Ποια είναι όμως, η συγγένεια που έχουν;

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι θείος της, καθώς είναι σύζυγος της αδελφής της μητέρας της. Η Ναταλία Τσαλίκη είναι αδελφή με τη μητέρα της Βαλέριας και μάλιστα είναι πολύ δεμένες, ενώ η ηθοποιός έχει άψογες σχέσεις και με τους δύο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share