Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έπεσαν να με φάνε και τώρα...» - Απασφάλισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Όλα όσα είπε

28 Αυγούστου 2020 08:47
«Έπεσαν να με φάνε και τώρα...» - Απασφάλισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απασφάλισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για μια από τις εκπομπές του, που είχε σηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων, σχετικά με μια συγκεκριμένη του επιλογή, ενώ ανατριχιάζει η εξομολόγησή του στο από τι πάσχει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής, με αφορμή την επέτειο 16 ετών για την εκπομπή του, αποκάλυψε το ποια είναι η αγαπημένη του εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια που την κάνει, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς έκανε πρόταση στην Πάολα να βρεθεί στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Αναλυτικά, όσα είχε πει:

Αλήθεια, ποια είναι η πιο αγαπημένη σας εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια;

«Ίσως εκείνες του Μίκη. Θυμάμαι όταν τον συνάντησα πρώτη φορά. Μιλάγαμε με τις ώρες. Χείμαρρος. Μου έλεγε μαγικά πράγματα. Εκείνο το καλοκαίρι πριν από την εκπομπή, μπορεί να διάβασα ίσως και 2.000 σελίδες νια τον Μίκη. Δεν με ενδιέφερε αν όλα αυτά θα αναφέρονταν στην εκπομπή. Ενώ όφειλα να τα ξέρω. Ώστε αν πει κάποιος κάτι να μην κοιτάζω σαν χάννος».

Τα τελευταία χρόνια έχετε κάνει ανοίγματα σε καλλιτέχνες που ίσως δεν περίμενε κανείς. Παλαιότερα ήσασταν πιο δογματικός, θα έλεγα...

«Ναι, είναι αλήθεια. Έχουν έρθει άνθρωποι στην εκπομπή που τα τραγούδια τους δεν με αφορούν, είτε γιατί τους φώναξε κάποιος καλλιτέχνης στον οποίο κάναμε αφιέρωμα - και εκεί δεν μπορείς να πεις τίποτα - είτε γιατί καμιά φορά εκτός από το κέφι το δικό μου, κάνω και αυτό των συνεργατών μου. Εγώ δεν ασχολούμαι ποτέ με νούμερα, με την τηλεθέαση. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αλλά εκείνοι καμιά φορά φοβούνται, όποτε τους κάνω και κανένα χατίρι».

Η Πάολα ανήκει σε αυτές τις περιπτώσεις;

«Ξεκάθαρα όχι. Άνθρωποι πολύ σοβαροί μου είχαν μιλήσει για εκείνη. Πήγα να τη δω στο μαγαζί. Δεν ήξερα κανένα τραγούδι της. Ούτε τώρα ξέρω. Προς το τέλος του προγράμματος είπε δύο τραγούδια από αυτά που αγαπάω εγώ και καταλαβαίνω πόσο καλή είναι. Ανεβαίνω στο καμαρίνι της και τη ρωτάω: "θέλεις να κάνουμε μία εκπομπή;". "Σαν τρελή" μου λέει. "Τιμή. μου". Και ξέρεις, θα μπορούσε άνετα να αρνηθεί. "Ωραία" της λέω. "θέλω να πεις όμως άλλα τραγούδια". Και τότε μου απαντά: "Αυτά που αγαπάς εσύ. Αυτά αγαπώ και εγώ. Αλλά άλλο αυτά και άλλο το μεροκάματο". Και ήπιαμε δυο ουισκάκια εκείνο το βράδυ και πιάσαμε το τραγούδι. Και την ένιωσα. Στην πρώτη εκπομπή κάποιοι έπεσαν να με φάνε. Τώρα το γύρισαν, βέβαια. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα εξαιρετικό πλάσμα. Ξωτικό. Δεν είναι του κόσμου τούτου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share